Звездите обичат да спортуват в снега

Заедно с близките и приятелите си
Звездите обичат да спортуват в снега

Убедени сме, че и тази година звездите няма да пропуснат редовната си снежна сесия, помнете ни думата.

Дали в Аспен (Колорадо), в Парк сити (Юта) или във френските Алпи, през зимата те със сигурност ще прекарат няколко дни високо в планината, забавлявайки се с близки и приятели в луксозни курорти.

А докато една голяма част от тях ще се отдадат най-вече на топли спа преживявания, задължително придружени от бутилка скъпо шампанско, други няма да изпуснат добра възможност да поспортуват на открито, като покарат ски, сноуборд или пък заедно с децата и на шейна се пренесат в детството.

Вижте няколко от тези известни ентусиасти, които са наистина върли фенове на зимните спортове: 

Хайди Клум

Чаровницата има сериозна причина да обича зимата и всичко, свързано с нея. Когато през 2004 година шоколадовият й съпруг Сийл й предложи брак, той го направи в... иглу в Уистлър, Канада. Оттогава досега двойката често пътува до популярното курортно градче, за да се отдаде на приятни снежни приключения, заедно с децата си.

Другата любима зимна дестинация на сладурите е Аспен, където освен ски, те се учат да карат и сноуборд. Така, в много смях, времето минава бързо и неусетно.

justjared.buzznet.com

Анджелина Джоли + Брат Пит + децата

Добре опаковани, всички членове на малкото "племе" прекарват часове в луди игри на снега. Всяко от хлапетата на Джоли и Пит си има предпочитано занимание, което практикува с хъс и желание. А гордите родители споделят ентусиазма на своите отрочета и участват дейно в приключенията им. Идилия!

justjared.buzznet.com

Звездите обичат да спортуват в снега justjared.buzznet.com

Зоуи Салдана

Звездата от "Аватар", с чиято тренировка ви запознахме съвсем скоро тук, също е ледена принцеса. Облечена в стилна екипировка, красавицата обожава да кара ски в Аспен.

justjared.buzznet.com

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май