Звездите обичат да спортуват в снега 2

Ама много!
Звездите обичат да спортуват в снега 2

Племенницата ми е абсолютно убедена, че няма нищо по-хубаво от лошото време ;) Учудващо или не, студът изобщо не я плаши. Напротив. Обожава върху палавия й нос да кацат снежинки и шапката й да хвърчи във въздуха, открадната от вятъра. 

Разбира се, почти всички деца се радват на снежната и "пухкава" зима... Даже и някои възрастни я харесват. Голяма част от звездите също обичат снега. Вижте, например, някои от тях: 

Марая Кери + Ник Кенън

Не е тайна, че Марая обожава Коледа и всичко свързано с нея. Всъщност, още преди началото на празниците изпълнителката, заедно със съпруга си, отлетя за Аспен, Колорадо.

Планинското курортно градче, което е любима дестинация и на редица други холивудски познайници, предлага добри условия за практикуване на различни зимни спортове. А докато Кери пазарува маркови дрехи и аксесоари, любимият й Ник се спуска смело със ските по заснежените върхове.

Кенън е толкова луд по това занимание, че почти не сваля екипировката си... Наскоро, например, папараци го снимаха да обикаля магазините с маската си за ски. Ето ви един наистина страстен фен ;)

justjared.buzznet.com

Джесика Бийл

Чаровната актриса "лети" със сноуборд от дете и признава, че най-добре се чувства сред бялата тишина на снега. Джес сравнява този спорт с карането на сърф. "Разликата е, че вместо по вода, се движиш в облаците", пошегува се тя в интервю преди време.

justjared.buzznet.com

Парис Хилтън

Не, не! Тя не е само парти чудовище! Всички, които са я виждали на ските, признават, че мис Хилтън е един истински професионалист. Блондинката е пробвала и сноуборд, но споделя, че на дъската не се усеща толкова сигурна. Така или иначе обаче, винаги се забавлява на макс...

justjared.buzznet.com

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май