Звездите обичат да се състезават

Щом те могат, можете и вие
Звездите обичат да се състезават

Този уикенд малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа, отново се оказа в центъра на медийното внимание. Този път обаче освен принцеси и принцове, на въпросното събитие присъстваха най-вече запалени атлети. Поводът: GE Blenheim триатлонът в Уудсток, Англия.

Оказа се, че, подобно на сестра си, Пипа също е страстен спортист и това се видя отдалече. Всъщност, тя не е единствената, която редовно участва в подобни спортни инициативи. Много звезди имат за хоби да тестват издръжливостта си в тежки състезания.

Ето няколко от тях:

Дженифър Лопез

През последните седмици прекрасната Джей Ло ползва сцената на музикалното реалити шоу "American Idol" главно, за да показва на целия свят страхотните си, изваяни крака. Перфектната си фигура Лопез поддържа с помощта на супер треньор, а именно - небезизвестната Трейси Андерсън. 

Иначе през 2008 година Джей Ло участва в ежегодния триатлон в Малибу и доказа, че това е само началото на фитнес кариерата й.

Кейти Холмс

Госпожа Круз не може да се похвали с вкус към модата, но откакто роди разглезената си принцеса Сури наистина тренира здраво. Въобще не е случайно, че преди време, в интервю за списание "Пийпъл", Том официално похвали жена си за спортния й хъс.

За да се докаже, през 2007 година Кейти се включи в маратон в Ню Йорк и пробяга близо 40 километра... сама :) Никак не е зле, нали?

Рийз Уидърспуун

О, да! Сладката блондинка удивително добре се грижи за фигурата си. Вижте как тук!

А, междувременно, миналата година, заедно с дъщеря си Ава, участва в триатлон за деца. Така да се каже, двете си "поделиха", не точно по равно, състезанието.

Рийз се отдаде на колоездене, докато малката Ава плуваше и тичаше като луда.

Не звучи особено справедливо, но какво да се прави...

Анна Курникова 

Новият топ треньор на реалити състезанието "The Biggest Loser" не се радва на успешна тенис кариера, но пък има супер секси гадже в лицето на Енрике Иглесиас.

А през 2009 година стана част от вълнуващ триатлон във Флорида, САЩ, където реализира добри резултати и в трите дисциплини.

Оставяме тези сладурани да се радват на успехите си, а, междувременно, нека ви попитаме: включвали ли сте някога в триатлон? А в маратон?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май