Звезди на колела

Вместо кола, известните карат... колело
Звезди на колела

Те са популярни. Те са богати. Те имат всичко. Те... редовно карат колело :)

Точно така. Странно или не, една голяма част от холивудските познайници вместо луксозна лимузина, често избира велосипед като основен начин за предвиждане по пътищата.

Повечето звезди въртят педалите за добра форма, но има и един не малък брой от тях, които го правят от загриженост към околната среда, а трети – защото просто адски много им харесва.

Нека все пак видим някои от най-върлите велоентусиасти:

Мадона

Е, да, поп иконата е на първо място и в тази класация, но какво да се прави – който го може, го може. Мардж изминава средно по 4 километра с колело почти всеки ден - от дома си в Лондон до личното си студио Abbey Road Studios, когато е в британската столица.

Това, което впечатлява, определено е екипировката й – стилно кожено яке и ръкавици за колоездене.

Впрочем, смятаме примерът на Мадона за особено добър и апелираме да го последвате и през есента. Защото транспортирането до работа с велосипед ще ви позволи да поддържате фигурата си и ще ви подари добър тонус и страхотно настроение.

Да не говорим, че по този начин ще допринесете за екологичното равновесие, което никак не е малко, нали?

justjared

Рейчъл Билсън

Сладката актриса от популярния сериал "Ориндж Каунти – кварталът на богатите" е лудо влюбена в колоезденето. Тя редовно кара якия си велосипед с кокетна кошница отпред по улиците на Лос Анджелис. Благодарение на всекидневната си сесия на колела, сладураната може да се похвали с изправена и добра стойка.

А за да увеличи сигурността си на пътя, Рейчъл носи каска и винаги "язди" с повишено внимание.

justjared

Кейт Хъдсън

Без значение дали е в САЩ или на Острова, Кейт се чувства адски комфортно, яхнала модерния си велосипед.

Той е супер подходящ както за колоездене в градски условия, така и за велопътешествия в планината, защото представлява уникален хибриден модел, екипиран с всякакви приспособления. И, предполагаме, че е и скъпо превозно средство.

Самата Кейт признава, че не може да си представи живота без него!

Очаквайте продължение...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май