Винтидж. С Рейчъл Билсън

Сдобийте се с уникален стил на обличане с тези три звездни съвета
Винтидж. С Рейчъл Билсън

Най-важното

Винтидж дрешките не са втора употреба, молим ви! Просто по кройка и изпълнение много приличат на одеждите, които са носили бабите и дядовците ни. Но са модерни, няма спор! Този стил има безборй почитатели и набира все повече...

Въпреки че не блести с ярък актьорски талант, чаровната Рейчъл Билсън, позната ни от хитовия сериал "Ориндж Каунти – кварталът на богатите", неведнъж е доказвала, че е модерна жена, която много добре знае как да се грижи за външния си вид.

Никак не е случайно, че през 2006 година сладураната бе поставена на шесто място в класацията за най-красивите жени в Америка. Освен това, тя е била лице на различни модни марки, а редкаторите на лъскавите издания непрекъснато наблюдават промените в стила й. И ги отчитат като нещо голямо и важно в света на модата.

Трябва да признаем, че 30-годишната Билсън наистина взима смели стилистични решения, които обаче печелят повече одобрение, отколкото критика.

Като абсолютен фен на винтидж модата, Билсън има няколко основни правила, които спазва стриктно, за да се радва впоследствие на атрактивен и уникален външен вид.

Ако ви интересуват, бързаме да ги изброим набързо, специално за вас:

Глобален шопинг

Всеки път, когато посещава нов град или държава, чаровницата не пропуска да се порови за готини дрешки в популярни антикварни магазини или винтидж бутици. Тя може да прекара в тях с часове в крайно прецизна изследователска дейност.

А когато няма време за шопинг обиколки, се доверява на мащабно онлайн пазаруване. Защото смята, че в интернет пространството също могат да се открият добри модни идеи. В тази връзка, любимият й интернет магазин е Net-a-Porter.com.

Винтидж. С Рейчъл Билсън justjared

 

justjared

 

justjared

Микс, микс ;)

Според Рейчъл най-лесният начин да се постигне винтидж визия се крие в успешната комбинация между старо и ново.

"Въобще не споделям мнението, че дрехите задължително трябва да се съчетават. Харесва ми да имам ежедневна нотка върху елегантно облекло. Например: витидж рокличка с нови, дизайнерски обувки..."

Не ви ли звучи като страхотно съчетание?!

Супер шивачка

Мис Билсън непрекъснато се опитва да си бъде сама дизайнер и редовно прекроява дрехите си, но... Понякога нещата не се получават особено добре. В такива моменти на помощ й идва нейната шивачка, която е абсолютен професионалист и бързо оправя нещата.

Рейчъл смята, че всеки трябва да има на разположение един такъв безценен помощник и да се възползва от услугите му, когато нещата станат напечени :) 

Е, смятаме, че с тези звездни съвети спокойно може да навлезете във света на винтидж модата. Която по успешен начин съчетава удобство и оригиналност, ще се убедите сами :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май