Днес в офиса е празник!

Защото винаги си го правим така :)
Днес в офиса е празник!

Напоследък все повече се завръщам мислено към времето, в което никога не съм живяла. Времето, когато хората не са прекарвали голяма част от денонощието си в офиса. Не познавам тези личности, но знам, че не им се е налагало да се "раздвижват" или да ходят на фитнес, за да си спомнят, че имат мускули. Почти като тях живя и нашият малък екип днес – просто редувахме активно движение (спорт) с активна почивка.

Както можете да се досетите от снимката, танцуващите по бюрото сме – Петя, Красимира, Кирил, и аз (и най-вече - Красимира, която обожава да танцува). Някой от вас може би ще се сети да пита какво сме празнували. Да ви кажа, отпразнувахме живота – такъв, какъвто е. Решихме за пореден път да дадем израз на всичко това, за което пишем и да го споделим с вас.

Преди обяд (а нашият екип винаги обядва заедно и консумира домашно приготвена храна) с Кирил се споразумяхме да изпълним малко спортно предизвикателство, което да се случва при всяко ставане от стола. За днес в програмата бяха предвидени 10 (десет) бърпита, след приключването на които аз демонстрирах завидно оживление и учестено дишане. На господин Русев тепърва предстои да стане, за да изпълни своя дял от упражнението и се надявам, че не отлага обещаното поради иначе презрения от него мързел.

На масата на Fit&Well пък присъстваха зелеви сарми, риба и салата от цвекло. Както обикновено, след като обсъдихме хранителното съдържание в кутията на всеки от нас, се нахранихме и се завърнахме по местата си.

След известна работна пауза решихме да направим още нещо за здравето и доброто си настроение и се отправихме на кратка разходка. Независимо от времето навън, никой от нас не й се противопоставя, защото знае, че ако остане в офиса, ще трябва да прави клекове до безсъзнание. Всъщност, не знам дали последното е толкова лошо...

Така я карахме до момента, в който ви пиша това. Със сигурност си изкарваме по-добре, отколкото да мрънкаме, че ни болят гърбовете, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май