Две големи грешки, които жените допускат във връзката си

Две големи грешки, които жените допускат във връзката си

Липса на самочувствие

Не смятате, че сте красива? Трудно ли приемате комплиментите за тялото си? Паникьосвате ли се, когато любимият ви гледа как отивате гола до банята? Свивате се, когато той погалва корема ви?Тези на вид незначителни навици могат да се окажат по-опасни от колкото предполагате, тъй като ниското самочувствие вреди на сексуалния ви живот.

1841083

Ако не се чувствате секси, явно не ви се прави секс или искате да го правите само на загасени лампи и облечени. Много мъже се чувстват разочаровани, защото намират приятелките си за красиви, но жените са потиснати от ниската себеоценка.Първото, което трябва да направите, за да не позволявате на несигурността ви да навреди на връзката, е да обърнете гръб на несигурността относно тялото ви. Спрете да изтъквате недостатъците си пред мъжа си – нали не искате да го убедите в думите си? Знаем, че на теория е лесно, но се постарайте да се променяте постепенно. Може да започнете от спалнята – ако не искате да го правите на светнато, запалете няколко свещи. Все пак всеки изглежда добре на светлината на свещи.


Давате, давате и пак давате

Всички познаваме следния сюжет - момичето, отдало сърцето си на един мъж, но след 3-годишна връзка той заявява, че не иска да остане с нея, само за да вземе за жена някоя "кучка" 3 месеца по-късно. Жените имат способността да се грижат за мъжа до себе си и това ги прави особено щедри.

1841084

Проблемът идва, когато жената злоупотребява с това, изкарва се мъченица и кара мъжа да се чувства виновен или длъжен. Затова той ще си намери жена, която си има други приоритети и която няма да е ангажирана само с него. Харесва му фактът, че щастието й не зависи изцяло от него.Ако обичате да угаждате, молим ви, не се променяйте. Просто разберете, че не можете да очаквате усилията да ви вържат в кърпа успеха на връзката ви. Правете нещо само ако го желаете – и не забравяйте да мислите и за себе си.








ключови думи:
връзка грешки

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април