Горещ хооскоп за Деня на влюбените

Горещ хооскоп за Деня на влюбените

Какво планираш за 14 Февруари? Да се впуснеш в търсене на вълнуващи преживявания? Да игнорираш съобщенията от бившия ти приятел?

Ето и горещия хороскоп за Деня на влюбените, който да ти подскаже как да прекараш празника по най-добрия начин, съветва  "Марица".

ОВЕН

Чувстваш се развълнувана и пълна с енергия. Не се колебай да поемеш инициативата и да покажеш самоувереността си - партньорът ти ще остане без думи.

ТЕЛЕЦ

Сексуалното ти желание е много по-голямо от обичайното. Не се бори с него, а се отпусни и го остави да те завладее - сега е моментът да експериментираш и да опознаеш тялото си още по-добре. 

БЛИЗНАЦИ

Прекалено много време отделяш за анализ на случки, които вече са в миналото. Отърви се от емоционалния товар, който те безпокои от известно време, за да освободиш повече място за любовта и страстта. И все пак, ако някой бивш се появи на хоризонта, припомни си защо вече не е в живота ти.

РАК

Напоследък не се чувстваш във форма. Дори да не си в настроение за нещо голямо и празнично, не се притеснявай - скоро платната ще се обърнат, Слънцето отново ще влезе в знака на Рибите и всичко отново ще си дойде на мястото.

ЛЪВ

Досега не си отделяла време да обмислиш приоритетите си в личния ти живот, но сега е моментът да се вземеш по-сериозно. Несигурните тийнейджърски взаимоотношения вече не са за теб, в момента имаш нужда от нещо по-дълбоко и емоционално.

ДЕВА

Ако някой ще прекара един горещ секси Свети Валентин, това е Девата! На 14 февруари ще се чувстваш енергична, влюбена и щастлива.

ВЕЗНИ

В Деня на влюбените необвръзаните Везни определено ще приковат интереса на симпатичен нов субект, а всички представители на тази зодия ще се чувстват щастливи и самоуверени. Можем само да ти пожелаем приятен празник!

СКОРПИОН

На този Свети Валентин в спалнята на Скорпиона ще стане горещо! Освободи своята дива, импулсивна и страстна страна - не се колебай да си поискаш всичко онова, което желаеш от дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Твоят 14 февруари ще бъде наситен със силна позитивна енергия, независимо с кого си избрала да го прекараш. Възползвай се от харизмата си и се впусни в интригуващо и горещо приключение.

КОЗИРОГ

Днес ще искаш да прекараш целия ден в спокойна домашна обстановка с любимия човек. Възползвай се от обстоятелствата - поглезете сетивата си и не се колебай да включиш в забавленията скъп шоколадов десерт.

ВОДОЛЕЙ

Този месец представите на зодията са в стихията си! Извлечи максимума от добрите обстоятелства, поеми контрола и се забавлявай така, както само един истински Водолей може. 

РИБИ

Започни деня с богата романтична закуска. Когато дойде подходящият момент и усетиш, че страстите се нагорещяват - не се колебай да действаш!

 

ключови думи:
14 февруари

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май