Годишен хороскоп за 2017г.- 3 част (Везни, Скорпион, Стрелец)

Годишен хороскоп за 2017г.- 3 част (Везни, Скорпион, Стрелец)

Везни 

В началото на годината ще бъдете много мекошави и добродушни, което не е особено типично за вас. Бъдете много внимателни, защото е силно вероятно някой да се възползва от тази ваша доброта. Правете разликата между това да сте полезни на хората и да ги оставяте да ви се качват на главата. Април, май, юни и юли ще бъдат огромно предизвикателство за вас по отношение на финанси и взаимоотношения. Прибързани решение, взети по отношение на любов и пари ще бъдат причини за неприятности. Ще си научите урока от тази ситуация и следващият път ще премисляте нещата по няколко пъти. В края на годината ще имате перфектната възможност да направите равносметка за това какви са мечтите и целите ви, какво искате да постигнете, какво искате да промените и т.н.

Скорпион

 Началото на годината ще бъде нестабилно, заради конфликт, който е започнал още през старата година. Ще претърпите някои сътресение. Вие искате да продължите напред с пълна скорост, но има нещо, което ви спира и ви връща назад. Бъдете търпеливи, всичко това ще отмине. В средата на годината най-сетне ще се отпуснете и ще остави интуицията ви да ви води, което е най-доброто решение, което може да вземете. Ще имате възможността да помогнете на много хора. Не е приятно да преживявате проблемите на другите хора, но вие сте добри в това. Не позволявайте обаче да изгубите личния си живот и своите занимания за сметка на това. Към края на годината ще бъдете обладани от различни емоции. Ще има изобилие от ревност, воля, увереност и всякакви други различни чувства. 

Стрелец

Месец януари ще бъде посветен на връщане назад, преосмисляне, равносметка и т.н. През следващият месец вече е време да изчистите всички стари спомени и емоции и да започнете на чисто. Това е и моментът, в който можете да промените мисленето си, религията, етиката и т.н. След февруари започвате нов етап от живота си и няма връщане назад. Ще започнете да се занимавате с разнообразни проекти и да вървите смело напред. Ще запълвате свободното си време с работа и ще полагате много усилия, за да постигнете целта си. Притежавате всичко необходимо, за да сбъднете мечтите си, така че нямате никакво извинение да не го направите. В края на годината, фокусът ще бъде върху пътувания и отношения. Това е времето, в което усърдната ви работа ще ви се отплати.

Какво очаква представителите на останалите зодиакални знаци ще разкрием в утрешния ден.

Източник: Jenite.bg

ключови думи:
годишен хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май