Български татко за пример

Да бъдеш готин баща съвсем не е трудно
Български татко за пример

Днес се навършват точно 6 дни откакто публикувах историята на Дейвид Ла Ферейре (който не ми е никакъв приятел) и страхотните нарисувани сандвичи, с които синовете му обядват всеки ден.

Днес е важен ден, понеже фен-страницата ни във фейсбук осъмна с известие, че Васил Бегов е публикувал като коментар под същата тази статия следното изображение:899889Васил Бегов

Васил, за разлика от Дейвид Ла Ферейре, го познавам лично. И, да, той е баща. Впоследствие се оказа, че това съвсем не е единственият картинен сандвич, който той е направил през последните 6 дни...

899887Васил Бегов899884Васил Бегов899885Васил Бегов900338Васил Бегов

Всички ние, освен за пари, работим и за още нещо, което трудно може да бъде изразено с числа. Днес е един от дните, в които чувствам, че съм свършил нещо смислено. Да покажеш как някой някъде е направил нещо хубаво може да бъде много добър начин да насърчиш читателите си да използват служебните си компютри не по предназначение.

Необходим е само един човек, който да възпроизведе преразказаното от теб на практика, за да си щастлив, че твоето посредничество е надхвърлило развлекателния си характер и има много по-важно значение.

Благодаря на Васил за това, че е готин баща. Благодаря и на всички вас, които четете написаните от нас неща и се вдъхновявате от тях по някакъв начин. Днес е един хубав ден.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май