Астролог издаде как да привлечете богатство и щастие тази година

Астролог издаде как да привлечете богатство и щастие тази година

уският астролог, психолог и биоенергетик Елена Искра сподели с последователите си в социалната мрежа как да постигнат благополучие през новата 2022 година и да се радват на голямо изобилие.

Според нея след китайската Нова година енергията на Тигъра е в пълната си сила и затова лесно може да я насочите в правилната посока и да привлечете щастието в живота си. Искра посочва и шест начина, с чиято помощ най-сетне ще успеете да станете богати и щастливи след настъпването на китайската Нова година: 

Обзаведете се с махало

За да привлечете парите, които никога не са излишни, и успеха в кариерата си, трябва да поставите някакво махало в дома или в офиса си - постоянно движещ се предмет или фигурка на японската котка на късмета Манеки Неко, която винаги маха с лапа.

Това обаче трябва да бъде направено в определено време и  на определено място -  на 10 февруари от 7:45 до 9:45 (на юг) и от 21 :45 до 23:45 (на югоизток). За успех е достатъчно махалото да работи само 15 минути. Не е необходимо да го пускате през всичките два часа. 

Почистете

Докато махалото работи, Елена Искра препоръчва да направите мокро почистване в дома или офиса си. Това ще ви помогне да привлечете енергията на богатството и успеха. Добре е да изчистите отново с парцала източната част на стаята на 19 февруари от 9:45 до 11:45 часа и на 3 март от 15:45 до 17:40 часа.

Сложете цветя 

За силна любов и възможно ново попълнение в семейството специалистът съветва да поставите саксия с растение, което скоро трябва да цъфне, в югозападната част на апартамента. То активира положителната енергия в стаята и я насочва към желанията на обитателите.

Преместете леглото

За двойките, които мечтаят за дете, експертът споделя още един трик - таблата на леглото трябва да е обърната към юг, а през февруари се появява допълнителна посока -  изток.

Така шансовете за бебе в семейството се увеличават още повече. 

Следете здравето си

През февруари се появяват или влошават много заболявания на стомашно-чревния тракт и затова психологът съветва да обърнете специално внимание на това. Струва си да си спомните за правилното хранене и различните здравословни диети, за да не се налага да прекарвате цялата си година в ходене по лекари.

Стойте си вкъщи 

По думите на астролога февруари винаги е бил месец на произшествия и катастрофи и затова си струва да напускате дома си възможно най-рядко или, ако начинът ви на живот просто не го позволява, да избягвате големите тълпи, пише jenata.blitz.bg.

 

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май