8 признака, че той е влюбен в теб

8 признака, че той е влюбен в теб

1. Запознал те е с всички

Ако вече те е запознал с родителите си, с най-добрия си приятел, с колеги, с всичките си батовчеди и пр., то най-вероятно е влюбен в теб. Когато един мъж изпитва силни чувства, ще направи всичко възможно да те представи на хората, на които държи. Би те завел и на среща с класа му от гимназията, само за да разберат всички, че си негова.

2. Когато казва "ние"

Когато един мъж замести "аз" с "ние", това е индикация, че е влюбен. Ако говори за бъдещето по същия начин, значи иска връзката ви да продължи дълго. Пример: "Трябва да отидем някъде през уикенда" би казал влюбеният мъж. Иначе щеше да каже "Искам да отида някъде през уикенда". Когато използва "ние", иска да ти покаже, че за него вече сте като един.

3. Казва ти, че те обича

Има мъже, които просто изстрелват думите, но при повечето не е така. Те изчакват преди заветното "обичам те" по две причини:

Иска да е сигурен,че и ти изпитваш същото.

Когато чуеш вълшебните думи - бъди сигурна,че наистина те обича

 

4. Запомня нещата, които му казваш

Ако помни дори и най-дребните неща, които си му казвала, значи си наистина важна част от живота му. Пример: Веднъж случайно си му споменала, че обичаш лилии. След известно време той те изненадва, подарявайки ти букет от лилии. Или ако си му казала, че не ядеш лук, защото те заболява стомаха от него, той никога, никога няма да сложи лук в общото ястие.  Влюбеният мъж винаги помни до най-малките детайли, защото знае, че те имат значение.

5. Прави мили неща без причина

Изчистил е цялата къща или ти е направил закуска, или ти е купил подарък без причина? Напротив, има причина! Той е влюбен в теб и иска да те направи щастлива.

6. Предлага ти брак

О, това определено е добър знак! Освен ако няма материална или някаква друга полза от това.

7. Ти си автоматично поканена навсякъде

Когато той те уверява, че си поканена автоматично навсякъде, където е поканен и той, то определено иска да е постоянно с теб. Няма значение дали става въпрос за сватба, коледно парти или семейно събиране.

8. Където и да сте, той винаги осъществява физически контакт с теб

Хваща ръката ти, прегръща те спонтанно, гали те по косата... Това е най-показателният жест, че му е приятно да е с теб, да те докосва, да ти усеща до себе си.


ключови думи:
влюбен признак той

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април