5 признака на високата сексуална енергия

5 признака на високата сексуална енергия

1. Всички ви желаят.

Колкото и плашещо да звучи, това е истината! Когато човек има висока сексуална енергия, той става безумно привлекателен и желан. Хората биват привлечени от него като от магнит. Непознати ще искат да се запознаят с вас на улицата, да ви почерпят кафе или да ви подарят цветя просто така, да не говорим за комплиментите и поканите за среща, които ще получите.

2. Вие привличате възможностите.

Става дума не само за мъжете, но и за възможностите като цяло. Имате усещането, че всички пътища са отворени за вас. Канят ви да участвате в различни проекти, затрупани сте с професионални предложения, изпълнени сте с нови идеи и бързо намирате пътя към реализирането им.


3. Финансовият ви приход се увеличава.

Тъй като сексуалната енергия е свързана с финансовата, хората с висока сексуална енергия по правило нямат проблеми с парите. Получават ги лесно и в големи количества.

4. Ставате харизматични

. Хората с висока сексуална енергия са много харизматични и убедителни, създават усещането, че светят отвътре. Очите им искрят, когато разказват разпалено нещо, а околните ги слушат с интерес, искат да бъдат част от този бурен поток от енергия.

5. Изпълнени сте с енергия.

Имате чувството, че във вас работи вечният двигател "перпетуум мобиле". Не усещате умора и сте готови да преобърнете планини. При това тази енергия обикновено е насочена към градивни цели, а впечатляващите резултати се получават лесно и без усилия.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май