5 известни дупета, които нямат нужда от тренировки

Секси звезди с перфектен изглед отзад
5 известни дупета, които нямат нужда от тренировки

Както казахме неотдавна, на звездния небосклон напоследък изгряха големите дупета. Някои от тях имат нужда от повече тренировки, други от по-малко, но има и такива, които биха се задоволили само с качествено поддържане :)

Разбира се, този списък може да бъде доста дълъг, но засега сме подбрали 5. Ето ги и тях, в целия им блясък:

Елизабета Каналис

Миниатюрната италианка, която доби световна популярност покрай връзката си с Джордж Клуни, винаги ни е впечатлявала с атлетичната си фигура. Елизабета е вегетарианка, спортна натура е, но не крие, че дължи визията си на изключителните си гени.

justjared

Във всички случаи – изглежда отлично! Дори понацапано ;)

justjared

Ева Лонгория

За нея знаем, че има спортно-техническа подготовка и това си личи във всеки сантиметър от тялото й. Дупето не прави изключение :)

justjared

Браво, Ева!

Ирина Шейк

Гаджето на футболната звезда Кристиано Роналдо доста често се снима по бельо. И това е напълно разбираемо: рускинята е отвратително секси!

Но дори и ако си представим за миг, че снимките се обработват чрез фотошоп, то на плажа това няма как да стане... А Ирина по бикини е наистина съблазнителна гледка.

justjared

Джесика Бийл

Актрисата беше доста по-атлетична преди няколко години, но винаги е притежавала наподправена женственост. Е, можем да кажем безапелационно – и до днес.

justjared

Джъстин Тимбърлейк определено е късметлия!

justjared

Алесандра Амброзио

Един от най-впечатляващите Ангели роди второто си дете в началото на май, но само два месеца по-късно разходи перфектното си бразилско дупе на плажа.

justjared

Мнозина биха си помислили, че това се случва благодарение на жестока диета и много тренировки, но Алесандра не спира да демонстрира апетит пред папараците и се храни без никакви задръжки :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 5
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май