Фитнес съвети от звездни двойки: Джъстин&Джесика

Послушайте ги - няма да сгрешите!
Фитнес съвети от звездни двойки: Джъстин&Джесика

Изглежда звездите знаят отдавна, че споделената спортна сесия води до добри фитнес резултати. Може би за това не пропускат момент да потренират заедно с половинката си.

Без фотошоп, без грим и в секси спортно облекло, "любимците на Америка" са поредното доказателство, че трябва здраво да се изпотиш, за да постигнеш мечтаната фигура.

Оставяме настрана факта, че освен изкусителен фитнес партньор, е добре да имаш под ръка и професионален треньор, който да те води по здравословния път.

Нека обаче видим коя звездна двойка ще се "поти" днес:

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Папараците се умориха всеки ден да тичат с Джъстин и Джесика, близо до общия им апартамент в Ню Йорк. Какво да се прави – такъв е животът...им.

30-годишният секси изпълнител и сладката актриса са взели твърде на сериозно тренировките за издръжливост. Е, не можем да отречем, че добрите фитнес резултати се виждат отдалече.

Докато се снима в лентата " Alpha Dog" през 2006 г., Тимбърлейк поддържа секси фигура и с овесена диета, а Бийл все още разчита на лицевите опори, препоръчани от личния й треньор Джейсън Уолш, за да оформя красивите си ръце:

"Всеки, когото тренирам, завършва сесията си с лицеви опори", пояснява Уолш. "Те са невероятни и ви помагат да направите супер ръце!"

Извод: Тренирайте по двама: това има доста стимулиращ ефект.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май