5 известни дупета, които имат нужда от тренировки

Звездите не са перфектни, но някои трябва да спортуват повече от други
5 известни дупета, които имат нужда от тренировки

Модата може и да продължава да налага кльощави модели, обаче в шоубизнеса на почит са... големите дупета :) Да, вероятно и вие сте забелязали тази тенденция, особено на музикалната сцена и в риалити форматите, които изобилстват от подобни примери.

Е, ние по този повод селектирахме няколко дупета, които на пръв поглед може и да имат нужда от здрави тренировки, но това не им пречи да са толкова популярни, колкото притежателките си. Дори и повече! Те може и да не са съвършени, изложени на показ, но иначе имат специфичен чар :)

Всичко започна с...

Дженифър Лопес

Латино красавицата, която очакваме през ноември в София, е известна с женствените си извивки и сочното си дупе. Не претендира за перфектност – на няколко пъти щракнаха портокаловите й бедра, но какво от това?

BuzzFeed

BuzzFeed

Все пак Джей Ло може би се притеснява напоследък, тъй като се старае да прикрива дупето си, когато е по бански, a наоколо дебнат папараци. Даже малко се учудваме, че подготовката за световното й турне не я е стопила до неузнаваемост – Лопес е в постоянно движение на сцената. Но до края му има още доста време, нали?

BuzzFeed

Ким Кардашиян

Горда притежателка на култово дупе, което определено се радва на огромен интерес, понякога повече от самата нея. Риалити звездата не пее, не танцува и не е кой знае каква актриса, но умее да позира и винаги обръща гръб (и някои други части от тялото си) на обективите.

wkm

Кими често си дава вид, че спортува, появявайки се в различни спортни екипчета. Но когато се налага, използва стягащо бельо, за да придаде на дупето си необходимата форма...

wkm

Коко Остин

Съпругата на Айс Ти е от унгарско-румънски произход и е артистична от дете – танцува от 6-годишна, участва в малки театрални представления, после става модел. По-известна е обаче с впечатляващите си физически данни и не пропуска възможност да ги демонстрира.

BuzzFeed

Слухове твърдят, че Никол, както е истинското име на блондинката, има импланти в дупето си, но това не е официално потвърдено. Госпожа Ти призна само, че е уголемявала гърдите си.

BuzzFeed

Каквато и да е истината, Коко зашеметява с прелестите си, буквално. Дори когато прави показно как (не) трябва да се кляка.

Скарлет Йохансон

Блондинката е класика в жанра – виждали сме я и доста вталена, но това рядко трае дълго. Разбира се, трудно може да конкурира Ким Кардашиян или Коко, но в последния си филм "Отмъстителите" Скарлет определено показа... форми. И не само там.

wkm

Този февруари звездата разходи целулитени бедра по хавайските плажове, но скоро след компрометиращите снимки започна да спортува демонстративно. Вероятно вече има резултат ;)

wkm

Ники Минаж

Тук вече навлизаме в спорна територия. Не малко на брой запознати твърдят, че атрактивната рап изпълнителка не се е родила с дупето, което разхожда напоследък. С други думи, скалпел в нейните форми имат вещи пластични хирурзи.

BuzzFeed

Ники отрича тези твърдения, но след като стана ясно, че е коригирала лицето си, нищо чудно да премълчава истината. А и трябва да признаем, че изгледът отзад е доста неестествен...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 06.07.2012 | 09:04
    Вече отдавна е известно,че Ники Минаж е с импланти..не знам какво прави в тази подредба...
  • 1
    от Не е посочен | 05.07.2012 | 10:37
    Тази Ники Минаж ,милата цялата е в гъз :D

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май