Фитнес на високи токчета?!?

Лошият пример идва отвъд Океана и в никой случай не заслужава последователи
Фитнес на високи токчета?!?

Може би ви звучи налудничава идея да спортувате с различни от спортните си обувки, но има хора, които го смятат за нормално. В световен мащаб най-пресният пример за подобен, хм!, абсурд, е съпругата на позабравения актьор и рапър Айс-Ти – Никол Остин-Коко.

Съвсем наскоро в собственото си телевизионно шоу - "Ice Loves Coco", качена на огромни кокили, тя показа как изобщо НЕ трябва да се тренира с тежести. Но това не е всичко.

Коко тренира така отдавна - още през 2009-та пищната дама публикува свои снимки в Twitter, на които е с обувки на платформа и висок ток, докато прави клекове. Въпросният кадър можете да видите горе в галерията, но ви предупреждаваме, че може да доведе до непредсказуема паник атака.

От последната й телевизионна изява стана ясно и, че изгората на Айс-Ти редовно тича по същия начин на фитнес пътека. А за максимално "пълноценна" тренировка, на машината заедно с нея бяга любимото й куче Спартакус.

Горкият Спарки! Надяваме се, че някой ден той няма да се озове (по страшна случайност) под тънките токчета на собственичката си. Защото едва ли ще оцелее...

Оптимистично или не, ние все още не сме виждали мадами да тренират с обувки на високи токчета в зала. Но наблюдаваме всякакви други абсурди. 

Най-често срещаната гледка са шумните кокони, спортуващи с пет слоя грим и в твърде неподходящо за спорт облекло, от което тялото им "еха!-за-малко" да прелее;)

А вие? Ще споделите ли на какви странни неща сте ставали свидетели във фитнес клуба?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май