4 знака, че той вече не те обича

4 знака, че той вече не те обича

Дамите винаги обичат да разпитват мъжете за чувствата им. И винаги държат мъжете не само да кажат "Обичам те!", но и да обяснят точно защо. Да, жените обичат думите, които ги карат да се чувстват желани и осмислят отдадеността на връзката.

Но често се случва така, че един мъж уж уверява своята любима във вечна любов, а след това я лъже, изневерява, не изпълнява обещанията си и още, и още. Защо мъжът постъпва така? Психолозите са категорични с отговора си – този човек просто не ви обича. Без значение какво ви говори или е говорел преди.  

Всеки може ди си казва каквото иска. Ето защо трябва да оценяваме един човек не само по това, което говори, а най-вече по това, което прави.

Нека да видим какво в поведението на един мъж открито "говори", че любовта вече я няма.

Вече не чувства необходимост да ви пази и защитава

Не му пука какво ще се случи с вас. Способен е да ви остави да отидете някъде сами посред нощ, докато той си спи спокойно. 
Не го интересува колко мъже се въртят около вас, къде прекарвате времето си. 

И ако, не дай си Боже, изпаднете в беда, той със сигурност няма да се втурне, за да ви окаже помощ.

Не го интересува как се чувствате 

Може да сте притеснени за нещо много сериозно. Може да ви предстои операция или друг труден житейски проблем за разрешаване. Да не сте на себе си от страх или отчаяние. Мъжът, който не изпитва обич, не се интересува от това ни най-малко.
Ако се разболеете, той няма да наруши комфорта си, за да отиде до аптеката и да ви купи лекарства. Няма да ви попита какво ви се яде. Ще е абсолютно глух за всичките ви нужди. Просто ще изрази съчувствие – в най-добрия случай. И това ще е всичко.
 
Демонстрира пълно безразличие

Включително и към сълзите ви. Няма проблем с тях. Не се гневи, не се дразни, не се опитва да ви успокои или да потърси заедно с вас причината за страданието ви. Просто ще продължи да се занимава с обичайните си неща.

Никога няма да ви се обади пръв

Нито ще ви пише. Няма да прояви нежност и загриженост. Не ще се интересува как прекарвате времето. Просто този мъж не ви обича. 
Не си губете времето с него, след като можете да бъдете с друг, който наистина да ви цени и е склонен да живее заради вас!

Лора КОСТОВА, happy-woman.bg

ключови думи:
не те обича

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май