3 чужди жени, които мъжът ВИНАГИ помни

3 чужди жени, които мъжът ВИНАГИ помни

1. Първата му любов

Признайте си, че вие също все още не сте забравили очарователното момче, в което сте се влюбили в младостта си! Много малко хора могат да се забравят първата си любов, която носи най-различни чувства и усещания. И това не е от значение, че тази любов е взаимна и несподелена! Това е твоят човек. Малко вероятно е, напълно да я е изтрил от главата си. В крайна сметка, с нея той неочаквано разбра, че една жена може да промени целия му живот!
Първите чувства – най-чистите и наивни. И дори малките надежди и мечти по някаква причина да не се сбъднат, никой мъж никога няма да забрави първата си любов. Той винаги ще помни, че е това момичето, към което е изпитвал най-чистите и нежни чувства. Как може да забрави, че в името на един човек, за чиято усмивка някога е бил готов да премести планини и да се пребори с реки!

2. Жената, която не е успял да спечели

Да предположим, че я обича много по-малко, отколкото други, но той копнее да има тази великолепна жена, дори само веднъж да преспи с нея! За това, че е готов да стигне до невероятна ярост… но тя все още му отказва!

Такава жена силно наранява мъжкото его. Тя също така е причината, винаги да остане в паметта на избрания от вас мъж.

3. Тази, която е загубил

Доста често, човек осъзнава, колко оценява и обича само една жена, когато тя вече не е там. След като тя си отиде, се оказва, че целият му живот е загубил смисъла си. След такава загуба, един мъж започва да осъзнава грешките си, да признава, че я наранява с отношението и действията си. Едва сега той осъзнава, че не е бил в състояние да оцени истински всичките ви грижи, любов и топлина. Но вече не е възможно да върне нищо. Твърде късно. Тя си отива завинаги … Дори ако след известно време да се влюби в друга жена, той винаги ще помни тази, която го е научила да обича истински (след като е разбила сърцето му!).

Разбира се, всяка жена е добре да знае, че тя оставя толкова незаличима следа в душата на един мъж, че той ще го помни цял живот. Но защо да се тормозите за това, какво мисли и чувства сте предизвикали у бившия ви? Много по-важно е да знаете, че той ви обича, човекът, когото обичате!



ключови думи:
винаги Мъжът помни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април