3-те зодии, които са най-ужасните ЛЮБОВНИЦИ

3-те зодии, които са най-ужасните ЛЮБОВНИЦИ


Овен

С всяка една година променяте визията си за любовта. Все по-силно усещате, че това, което сте изпитвали на 16 години, няма нищо общо с настоящите ви преживявания. Затваряте се в себе си и не отваряте сърцето си. Сами не си позволявате да изпитате вълшебството, с което Купидон ви обстрелва постоянно. Любовта се променя, ние също. Трябва да го приемете и да намерите най-подходящия начин.

1903181

Лъв

Известни са със страстната си същност и вълнуващите умения в леглото. Но всичко до тук. Повечето Лъвове просто не са годни за любов. Успяват да омаят партньора си с нежни ласки, но нямат силата да го задържат. Нямат какво друго да предложат, а сексът определено не е най-важното във връзката. Винаги се прикриват зад красиви комплименти.

Козирог

Винаги имат планове за бъдещето си, но когато става дума за любов, всичко се обърква. В повечето случаи, визията за перфектното им бъдеще не включва партньор. Козирозите вярват, че могат да постигнат всичко сами и никога не молят за помощ. Дори да имат човек до себе си, го приемат за даденост - вещ, която просто присъства до тях.


ключови думи:
зодии любовници

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април