Защо ТЕ искат някои от ТЯХ само за любовници

Защо ТЕ искат някои от ТЯХ само за любовници

Чудили сте се защо мъжете страшно много ви харесват, но когато стане дума за сериозна връзка или дори брак, те избират друга? Доста често тази друга е и суперобикновена, дори невзрачна, но има нещо, с което е накарала мъжа да избере именно нея за жената на живота му...

1789486

Всъщност, има поне три неща! Според психолозите мъжете търсят определени качества у дамата, с която да прекарат живота си. И те нямат нищо общо нито с външния вид, нито дори със страстта, химията или страхотния секс. С мацки, които могат да им предложат тези неща, те могат да прекарат години, те дори могат да останат тяхната голяма любов завинаги... Но от жената, която да е майка на децата им, те търсят друго. Ето какво е то най-често:

1789487

Лоялност

Според по-голямата част от мъжете, участвали в нова анкета, това е най-важното качество, което ценят в една жена. А именно - тя да бъде до тях, да им бъде опора в хубави и трудни моменти. Знаем какви могат да бъдат мъжете, нали? Но ако жената до тях съумее да запази доброто си отношение към тях въпреки недостатъците им, това може да ги спечели.

Загриженост

Мъжът търси емоционална подкрепа от жената. Колкото и да не си го признава! Важно е той да усеща, че нея я е грижа за него, да вижда, че тя е внимателна към него... Разбира се, никога не трябва да прекалявате с това! Защото, дами, идеята не е да се превръщате в майки на мъжете си. Позитивно отношение и чувство за хумор Господата също искат да бъдат разсмивани и развеселявани. Особено от жената до тях. Ако тя съумява да го разтоварва, да му помага да се отърси от негативните емоции, той определено ще иска да прекара живота си с нея. А и силният пол не харесва, когато жените се вземат прекалено насериозно. Предпочитани са по-естествените и позитивните мацки.


ключови думи:
защо любовници

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април