Плочки по холивудски

Или няколко звезди, които могат да се похвалят със завидна коремна мускулатура
Плочки по холивудски

Разбрахте вече, че обичаме да нареждаме плочки, ама не в банята. Бихте могли да ни накарате да ги лепим единствено по корема си =) Защото наличието им ни дава повод, ако не за национална, то поне – за лична гордост.

Логично, когато тръгнат да се "развалят" (уж се стараем да не става така), гледаме бързо да ги "ремонтираме". Как? Ами, по най-близкия до ума начин – с подходящи тренировъчна програма и хранителен режим.

Освен това, в поддържането и постигането на секси коремна мускулатура, често се вдъхновяваме от личния пример на няколко известни личности. Точно сега, например, се сещаме за три популярни познайници, горди собственици на "суперкореми".

Сигурни сме, че ако съзерцавате снимките им продължително време, и на вас ще ви подействат вдъхновяващо. И кой знае... Може да стимулират желанието ви да тренирате корема (а може би - и някои други желания).

Келан Луц

Честно казано, само заради него гледахме третата част от тинейджърската кино сага "Здрач". Припомняме ви, че в лентата младият американски актьор се превъплъщава в секси вампир от клана Кълан. За ваше успокоение, Луц е от добрите кръвопийци.

И, да, разкошникът наистина разполага с чуден коремен фаянс, за който, както и за останалите части от тялото си, се грижи с постоянство и много труд. Как? Разберете тук.

Та, няма две мнения по въпроса: всеки кадър с Келан си заслужаваше мъчението да наблюдаваме развитието на блудкавата любовна история между Бела и Едуард.

Марио Лопез

38-годишният телевизионен водещ и актьор е другият ни любим фаянсаджия. Затова искрено благодарим на колежката му Елън ДеДженеръс, която наскоро го разсъблече в ефира на собственото си шоу.

Под разкопчаната риза веднага лъснаха забележителната му коремна преса и здрави гърди, които безспорно впечатляват с релефа си. А ако се чудите как ги постига, върнете се в този материал и ще разберете.

justjared

А накрая, за цвят, задължително ще включим в днешната си класация и една дама, а именно - изкусителната Никол Шерцингер.

Освен че е невероятно красива, бившата вокалистка на американската банда "Pussycat Dolls" има добре оформен пояс, който не се страхува да показва непрекъснато. Каква е фитнес тайната й пък, може да разберете тук.

justjared

Е, надяваме се, че вдъхновени от постиженията на тези сладури, и вие ще започнете да работите върху коремната мускулатура.

Но, молим ви, не изпадайте в крайности. Защото, в крайна сметка, не е важно колко реда "плочки" ще направите, а дали това, че ги имате, ви кара да се чувствате здрави и в добро физическо състояние.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май