Звезден фитнес пример: Никол Шерцингер

Любимата на Люис Хамилтън тича и танцува редовно
Звезден фитнес пример: Никол Шерцингер

Тя е супер гаджето на състезателя от Формула 1 Люис Хамилтън, популярна поп изпълнителка и отскоро – съдия в американското музикално риалити X-Factor.

На всичкото отгоре има крака на атлет, за които й завиждаме благородно. Точно така, познахте: става въпрос за Никол Шерцингер и за нейната фитнес подготовка.

Тренировката

По звездни стечения на обстоятелствата, Никол не разчита единствено на генетически предопределената си слабост, за да изглежда добре.

Обратното, тренира наистина здраво, а съвсем отскоро – с Адам Ърнстър, американски фитнес експерт, който изглежда тепърва ще печели популярност - през последните дни е доста търсен треньор в Бевърли Хилс.

Като оставим настрана, че е прилично чаровен :), мистър Ърнстър е върл привърженик на тренировките с пудовки. Добрата новина е, че ние също много обичаме симпатичните нещо-като-гюллета и не е случайно, че съвсем наскоро им посветихме цял материал – статията може да прочетете тук.


Иначе Адам "тормози" Никол с комплекс от доста трудни упражнения за долната част на тялото, между които клекове и напади.

Любимото му движение, което препоръчва горещо на всички свои клиенти, е т. нар. от него "Froggy" (от "frog" на английски език – жаба).

То се изпълнява с помощта на фитнес топка ето така:

  1. Легнете по корем върху топката, като центрирате бедрата си върху нея. Ръцете поставете на земята пред себе си, леко свити в лактите.

  2. Сега свийте и краката в коленете и съберете ходилата зад вас (както вероятно би направила една атлетична жабка).

  3. Вдигнете долните крайници нагоре до позиция, до която бедрата ще застанат почти успоредно на пода.

  4. После свалете краката и повторете бързо движението 12 пъти.

Упражнението е супер добро за стягане на дупето и всъщност, за да е максимално ефективно, при изпълняването му напрягайте мускулите на задните части. Супер е, нали?

Освен пудовките и движението-жаба, Адам е изготвил за своята звезда супер кардио програма, комбинация от джогинг и много танци. А що се отнася до хранителните й навици...

 


Храната

Още преди време Никол призна в няколко интервюта, че изобщо не е фен на хранителните ограничения. Тя опроверга спекулациите, че отслабва с диета с кленов сироп, като сподели, че наистина е опитвала въпросния режим, но само за период... от два дни.

"Вярвам в здравословния апетит и във възможността да хапвам любимите си десерти, когато пожелая", споделя красавицата. И още: "Балансираното хранене е естествено следствие от активния начин на живот", напълно убедена е тя.

Оставяме любимата на Хамилтън да спортува, а, междувременно, ще се опитаме да се свържем с треньора й и да му зададем няколко въпроса, касаещи собствената ни подготовка.

Стискайте палци и дано успеем ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май