Творчески задоволен ли си?

По-добре е да не си :)
Творчески задоволен ли си?

Не знам за вас, но на мен креативността никога не ми е достатъчна. Никога не ми стига. Все ми се струва, че има много какво още да се направи по даден проект. Че идеите не са достатъчно добри. Че е можело да стане по-иначе. И така нататък, и така нататък, сещате се.

Честно казано, понякога ми омръзва да живея с тази вечна незадоволеност. Но има моменти, в които осъзнавам, че именно тя ме кара да създавам и да измислям нови и нови хрумки, по-добри от предишните.

Мисля си, че творческият потенциал е безграничен и точно това му е хубавото. Всеки ден открива за нас нови хоризонти, нови възможности и е въпрос на шепа въображение да ги грабнем и да се възползваме от тях.

Какво смятате вие, м?

В случай, че се оплаквате от креативността си, мога да ви предложа да я разходите тук, тук и тук и ще я излекувате набързо. Или най-малкото – ще я накарате да се засрами от себе си и да се вземе в ръце :)

А ако разбирате английски език, непременно изгледайте видеото по-долу. То е част от проект, който има за цел да разбере колко задоволени се чувстват случайни минувачи в творческо отношение. Ще се учудите от интересните отговори.

Не забравяйте да ни посетите и във фейсбук, където атмосферата е доста творческа по принцип. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май