Релакс зона на седмицата: Giraffe Manor

В Имението на жирафите мечтаем да почиваме
Релакс зона на седмицата: Giraffe Manor

Мили приятели, петък е: идеалното време за пътешествия! Искате ли да попътуваме заедно? Не, нямаме нужда от самолетен билет. За пореден път ще се возим в първа класа на въображението си. Нещо повече, веднага се отправяме към Кения или по-точно към столицата на тази пъстра африканска държава – Найроби.

Само на 20 км от споменатия град ще попаднем на едно чудно бутиково хотелче, в което ще отседнем без никакви колебания.

Нарича се Giraffe Manor или в буквален превод от английски език - Имението на Жирафите. Името съвсем не е случайно, да знаете. Защото почивният комплекс е дом на няколко симпатични дългокраки бозайници.

Същите буквално се разкарват свободно наляво-надясно и даже често надничат през прозорците в стаите на почиващите. Ето това е предимството да си висок :)

781472Giraffe ManorОсвен център за жирафи обаче, на територията на стопанството има и сиропиталище за слончета. Иначе казано, има много какво да се види тук.

Що се отнася до основната постройка на хотела, тя е масивна сграда, която се състои от 10 луксозни двойни спални. Стаите са обзаведени с усет към красивото, мебелировката е в античен стил, а баните са просторни и светли. Най-хубавото е, че прозорците на помещенията са огромни и позволяват проникването на огромно количество слънчева светлина.

Закуската, обядът и вечерята могат да бъдат сервирани в стаите, за да може гостите да похапват необезпокоявани. Иначе, за несрамежливите на разположение остава свежо декорирана трапезария.

Изобщо, дори въображаемата почивка в Имението на Жирафите ще ни се отрази добре. А на вас?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май