Работя в небето

Седем дни от работата на един пилот
Работя в небето

Ако взема да заснема седем мои работни дни от първо лице и ви ги пусна, не само, че ще умрете от досада, но ще го направите с главоболие. От личен опит знаете, че текстообработващата програма не е най-забавната гледка на света. Е, това имам аз пред себе си в минимум 40 часа от седмицата.

Седем дни от живота на чешкия пилот Jakub Vlk обаче са музика за очите. Независимо дали сте мечтали да пилотирате като малки, обичате да летите или просто си падате по пухкави облаци, това видео напълно ще осмисли 9 минути от иначе скучния ви земен живот. Аз до днес си мислех, че няма начин да намразя офиса още повече, но ето на – гръм от ясно небе, ако ми простите заигравката с думите.

В случай, че по някакъв начин се интересувате от техническите детайли около видеото, мога да споделя само, че то върви 8 пъти по-бързо от скоростта, с която е заснето. Според мен по-важното е, че току-що преживяхме един изключително релаксиращ полет от комфорта на пилотската кабина в отсъствието на турбуленция и загубен багаж. Малко ще ми липсват стюардесите, но някои идиот е наредил да отменят пълното щастие.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май