Пълнолунието в Дева ще се намеси драстично в съдбата на тези 4 зодии

Пълнолунието в Дева ще се намеси драстично в съдбата на тези 4 зодии

Пълнолунието е сила на природата, която ви довежда до ръба на промяната. В крайна сметка, това е моментът, когато Луната – управител на вашето подсъзнание, образува опозиция със Слънцето – владетел на вашето его, предизвиквайки вътрешен конфликт, който ви принуждава да предприемете действия.

Тъй като пълнолунието ви довежда до точка на пречупване, то ви насърчава да вземете решение по един или друг начин. Приемете повишените вибрации и напрежение, защото това ще доведе до нещо невероятно. Ако вашето Слънце, Луна или асцендент се окаже променлив знак, пълнолунието в Дева ще ви засегне най-много, така че се подгответе за потенциално променящо живота преживяване.

Пълнолунието на 18 март е невероятно специално. То ще изгрее в рационалния и организиран земен знак Дева, насърчавайки ви да дешифрирате гатанки и да решавате мистерии. Тъй като тази пълна Луна се противопоставя на Слънцето в мечтателния, магически и емоционален воден знак Риби, тя ще ви осигури заземяваща енергия, с която да работите, докато осмисляте темите, които присъстват в момента в живота ви.

Тъй като това пълнолуние също ще се противопостави и на Юпитер – планетата на растежа и приключенията, както и на Нептун – планетата на фантазиите и мечтите, може да се почувствате разкъсани между желанието да избягате в света на мечтите си и необходимостта да се изправите пред реалността. Нека вашите фантазии ви водят към реалността, която сте повече от способни да създадете.

Ето защо предстоящото пълнолуние в Дева ще има толкова дълбоко влияние върху следните знаци:

Близнаци: Научавате се как да дадете на дома си грижата и обновлението, от които се нуждае

Това пълнолуние осветява най-съкровените нужди на сърцето ви, защото се случва във вашия четвърти дом на семейни и домашни дела. Подгответе се за разкрития относно личния си живот, защото се примирявате с това, от което се нуждаете, за да се чувствате в безопасност и здрави във вашия ъгъл на света. Заслужавате да се чувствате обичани и разбрани на мястото, което наричате свой дом.

Дева: Предефинирате кои сте и какво отстоявате

Вие не сте същият човек, който сте били в миналото и това пълнолуние може да го докаже. Опознайте кой сте извън вашите взаимоотношения, защото вие сте личност. Тъй като това пълнолуние в Дева ви насърчава да прегърнете връзката, без да жертвате независимостта си, е време да направите смел ход, който отразява колко сте пораснали. Изминахте доста дълъг път.

Стрелец: Приемате мотивацията, която ви е необходима, за да успеете

Това пълнолуние може да разкрие някаква изключителна информация в живота ви. В крайна сметка това пълнолуние се случва във вашия 10-и дом на репутация и публичност, насърчавайки ви да покажете най-добрата си страна и да покажете на света от какво сте направени. Това пълнолуние също предизвиква промяна в кариерата ви, така че прегърнете всичко, което ви мотивира и вдъхновява да вървите към мечтите си.

Риби: Разбирате отношенията си на по-дълбоко ниво

Вие правите равносметка на вашите взаимоотношения и къде стоят те по време на това пълнолуние. Всъщност може да откриете, че отношенията ви достигат голяма повратна точка. Независимо дали празнувате годишнина с някой, когото обичате, или осъзнавате, че динамиката на връзката ви трябва да се промени, вие се научавате как да станете по-добър партньор и как да изберете по-добри партньори.

Източник: Една.бг

ключови думи:
зодии пълнолуние

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май