Пълнолуние в Дева: 3 зодии с щур късмет в любовта

Пълнолуние в Дева: 3 зодии с щур късмет в любовта

Тази година февруари е най-енергийно зареденият месец, тъй като освен съвпад на Плутон, Марс и Венера, ни очаква и красиво земно Пълнолуние в Дева с тригон към Юпитер. Енергията на една топла и комфортна връзка буквално ще витае във въздуха – просто се оставете да се влюбите и отидете на кафе с приятен представител на противоположния пол!

Ако пък сте родени под някой от долупосочените зодиакални знаци, шансът да се разгори същински любовен пожар при вас е най-голям:

Телец 

Пълнолунието се случва в любовния сектор на зодия Телец, с тригон към Юпитер в този знак. Това означава, че съществува голяма вероятност да срещнете човек, който ще повлияе на женското ви самочувствие и увереност. 

Това е човек, който ще ви спечели не само с думи, но и с отношение. Контактът ви с него ще промени разбирането ви за любовта. Възможно е този човек дабъде свързан с работата ви или просто да го срещнете по време на случаен разговор. 

Дева 

Пълнолунието на 24 февруари е в знака на Дева - представителите на тази зодия ще приживеят особено приятен и вълнуващ за тях момент, в който ще се почувстват център на вниманието от страна на много специален човек! 

Най-вероятно някой ще ви признае чувствата си или ще каже нещо, което силно ще разтърси представите ви за любовта, пише woman.bg.

Риби

Пълнолунието в сектора на романтичните отношения ще ви донесе среща с мъж или преминаване на по-високо ниво на връзка, зародила се през есента на 2023 г. 

Най-вероятно на 24 февруари ще имате важна среща с мъж, запознанството ви с когото може да постави началото на красив любовен романс.

ключови думи:
зодии пълнолуние

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май