Пророчеството на Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса

Пророчеството на Петър Дънов за идването на Златната ера и Шестата раса

Петър Дънов, известен още с духовното си име Беинса Дуно, или наричан просто Учителя, е "същество с много високо ниво на съзнание, в същото време невероятен музикант, който през целия си живот дава пример за чистота, т.е. мъдрост, интелигентност и креативност." – така накратко го описват в IN5D. През целия си живот Учителя пали искрата на пробуждането в хиляди свои ученици както в България, така и по света. Няколко дни преди да си замине от нашия триизмерен свят Беинса Дуно прави изключително предсказание, докато се намира в дълбок медитативен транс. Днес решихме да споделим с вас най-ключовите моменти от това пророчество. 

"Ние сега сме в последната фаза на железния век. Има четири епохи: златна, сребърна, желязна и медна. Ние сме на края на желязната епоха. Новата епоха ще бъде Златна епоха – Шестата раса. Всички вие трябва да бъдете готови, понеже ще дойдат предците. И тогава ще има радост, ве­селие и голямо знание и сили. Тогава всички мъртви от гробовете ще излязат. И живите ще се променят. Грозните ще станат красиви, а красивите ще станат още по-красиви. Глупавите ще станат умни, а умните ще станат още по-умни. И цялата земя ще бъде райска градина."

Така започват словата на Учителя, а нататък разказът му става още по-интересен и вълнуващ. По думите му в настъпващия Нов век омразата ще изчезне и всички ние ще живеем така, както е живял Христос.

"Сега човек е половин животно, половин човек, а в бъдеще ще дойде съ­ществото на Шестата раса и ще се съедини с човека и тогава ще работят двете души заедно. А животното ще бъде слуга. Хората ще живеят по благодат." – продължава Петър Дънов.

И добавя, че с идването на Златната епоха в света ще влезе един нов елемент, който ще внесе хармония, а тази хармонията ще се възцари изведнъж.

"Шестата раса иде сега, за да спаси света" – убедено твърди той.

И разказва, че от идването на Христос досега човечеството е било в етап на приготовление. На подготовка за това ново начало – идването на Златната епоха.

"Има нещо красиво в живота. Ние живота не сме го още опитали. Имаме предчувствие, но какво е животът още не знаем." – казва Беинса Дуно пред своите ученици.

По думите му жълтата и бялата раса са стигнали донякъде в развитието си и "по-нататък не преминават". Оттук насетне "иде нова раса" – Шестата раса. И допълва, че най-развитите хора от бялата раса, най-напредналите личности, ще образуват тази Шеста раса.

"Всички ще бъдат ра­достни и няма да има нито едно същество, което да е недоволно. Това е сми­сълът на живота." – уверено посочва Учителя.

В пророчеството си той предсказва още, че ще се издигне нов континент, на който ще се преместят да живеят хората, а много от сега съществуващите земи ще бъдат погълнати и потопени от океаните. Земята ще се измени климатически и органически, казва той. Земята ще се окаже в съприкосновение с една друга слънчева система, която ще окаже грамадно влияние върху нашата.

ХОРАТА ОТ ШЕСТАТА РАСА

"Хората от Шестата раса ще бъдат свободни хора. На Шестата раса ще й трябват триста хиляди години, за да се развие." – пророкува Дънов.

И допълва, че още по негово време Шестата раса, макар и много полекичка и слабо е започнала своето развитие във всички точки на Земното кълбо. Типът на Шестата раса е почнал да се оформява вече. Тези хора, по думите му, се отличават.

 Ето какво още предвижда Учителя за новите хора от Шестата раса:

  • Хората от Шестата раса ще имат много правилен череп с 90 градуса камперов ъгъл;
  • Хората в бъдеще ще имат правилни черти;
  • Хората на Шестата раса ще бъдат ясновидци;
  • Те ще внесат хубавото и красивото;Ще покажат пътя, по който светът ще може да се оправи;
  • Те ще се различават по това, че техните радиостанции ще бъдат отворени. Радиостанциите на съвре­менните хора са затворени и затова те не могат да влязат във връзка с Невидимия свят;
  • Бъдещите хора, на следващата раса ще стават видими и невидими;
  • Петата раса носи цигулката, а Шестата ще свири на нея;
  • Когато починат, хората от Шестата раса няма да имат останки. Няма да се налага да ги погребват. "Като дойде време да заминава, той ще каже: "Аз заминавам. И ще си отида, ще стана невидим";
  • Хората от Шестата раса ще живеят по 120-150 години;
  • В Шестата раса хората няма да се раждат така, както се раждат сега. "Ще настъпи едно самовъплътяване";
  • Хората на Новата раса ще бъдат хора, ко­ито ще създадат в света братство и свобода. Те са хора, които ще бъдат но­сители на Истината, хора, които ще носят мир и порядък;
  • Характерно нещо за Шестата раса ще бъде, че национализъм няма да има. Ще има човещина, ще има един език. Ще има и други езици, но един език ще бъде общ за всички;
  • В Шестата раса няма да има насилие, няма да има и затвори
  • Хората на Новата култура ще бъдат със силна воля, разумни и добри. Бъдещото общество ще се състои от талантливи, гениални и светии. Шестата раса ще има за задача да изправи човешките мисли и желания;
  • Шестата раса е блудният син, който се връща при баща си.

Източник: spisanie8.bg

ключови думи:
Петър Дънов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април