Какво ни чака през 2022-а според нумерологията

Какво ни чака през 2022-а според нумерологията

Числата могат да ни кажат много за бъдещето. Нумеролозите направиха анализ на 2022 година, дадоха важни съвети за различни области на живота – опитайте се да следвате тези насоки през цялата година и късметът ще бъде винаги с вас!

Като начало е важно да разберем кои числа ще бъдат управляващи тази година. За целта събираме всички числа и получаваме 2 + 0 + 2 + 2 = 6. Това означава, че Шестицата ще бъде начело – числото на креативността, смелостта и амбицията. От друга страна, наличието на три двойки ясно загатва, че ще трябва да постигнете успех сами, защото числото 2 символизира самодостатъчност. Това пасва добре с енергията на Водния Тигър, който също обича желанието на хората за независимост.

Ето какво да очакваме от 2022-ра според нумерологията:

Финанси и работа

През 2022 г. представителите на творческите професии ще имат най-голям късмет, но това изобщо не означава, че останалите ще трябва да се задоволят с малко. Опитайте се да разработите нови стратегии за постигане на целите си. Не се страхувайте да проявите креативност. Дори ако работата ви не включва креативност, това не означава, че трябва да продължите да правите същите неща, които сте правили преди. Скуката и обезсърчението са основните врагове на финансовия растеж.

Както вече споменахме, трябва да покажете независимост. Ако трябва да работите рамо до рамо с голям брой хора, както и да синхронизирате работния процес, тогава е по-добре да не използвате чужди съвети. От друга страна е важно да се вслушвате в исканията и желанията на колеги, партньори и клиенти.

Когато става въпрос за пазаруване, то може да бъде един от най-добрите начини да се развеселите през 2022 г. Съществуват рискове да похарчите повече, отколкото можете да си позволите, така че се опитайте да останете в рамките на бюджета си и обмислете всяка покупка, дори и най-малката.

Любов и връзки

Под влиянието на Шестицата много хора ще станат по-романтични. Трите двойки ни намекват, че трябва да прекарваме повече време с любимия човек. Струва си да дадете подаръци на близките хора и да се опитате да направите живота им по-разнообразен и пъстър.

От друга страна, Шестицата – основното число за 2022 г., ще ви подтикне към уединение. Прекарването на време сам ще бъде от полза за всички. Трябва периодично да си правите почивка от хората и общуването.

Всеки, който иска да намери любовта, трябва да бъде внимателен и да отдели време. Не може да правите нищо, докато на хоризонта ви не се появи от само себе си приятен човек. Опитайте се да сведете до минимум престоя си на претъпкани места.

Настроение и здраве

Шестицата подобрява настроението ни. Това число се свързва с доброта и оптимизъм, така че 2022 г. ще бъде по-лека от предишната. Числото 6 има благоприятен ефект върху вътрешния ни свят. Той хармонизира съзнанието, което прави хората по-склонни да се чувстват спокойни.

Източник: Една.бг

 

ключови думи:
2022 г. нумерология

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май