Има ли загинали след срещи с НЛО? Топ тв водещ: Има над 100 мъртви военни (ВИДЕО)

Има ли загинали след срещи с НЛО? Топ тв водещ: Има над 100 мъртви военни (ВИДЕО)

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън неотдавна прави шокиращи твърдения относно американската армия и нейното участие в случаите с неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

По време на пряко телевизионно излъчване Карлсън споделя разговор, който е имал с професор от Станфорд, без обаче да споменава името на учения. Водещият уточнява само, че професорът е изучавал повече от 100 смъртни случая на военни след травматични мозъчни наранявания, причинени от срещи с НЛО. Професорът е бил назначен от Министерството на отбраната на САЩ преди повече от 10 години да разследва тези смъртни случаи. Според професора освен фаталните последици от срещте с НЛО има и десетки съдебни дела в подкрепа на неговите констатации.

Тъкър Карлсън казва, че в някои случаи тези НЛО са кацали във военни бази и военният персонал се е доближавал до тях, което е довело до мозъчно нараняване или дори смърт. Карлсън изразява изненадата си, че тези инциденти не са получили много медийно отразяване.

Министерството на отбраната на САЩ обаче отрича тези твърдения. Според говорителя на Министерството на отбраната Сюзън Гоф "тази история е невярна". Пентагонът отказва да коментира въпроса.

Темата за НЛО винаги е била противоречива и това, че военните отричат ​​тези твърдения, не е изненадващо, изтъква и Карлсън. Видеото представя неговия разговор с изследователя на темата за НЛО и американската официална програма за изследване на неидентифицирани летящи обекти Лу Александър.

ключови думи:
извънземни НЛО

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април