Изхвърлете тези вещи от дома си веднага! Изсмукват щастието и късмета ви

Изхвърлете тези вещи от дома си веднага! Изсмукват щастието и късмета ви

За да станете по-щастливи, да направите живота си по-добър, трябва да започнете с трансформиране на околното пространство. Всичко, което внася дискомфорт у вас, трябва да се изхвърли от дома ви.


 

Неудобно легло

Леглото ви трябва да бъде вашето убежище, облак от комфорт, приспиващо и спокойно. Ако обаче матракът ви е по-скоро за мъчение, а не за удобство, изхвърлете го! Твърдото, скърцащо и напълно неудобно легло краде жизненост по-бързо, отколкото можете да си представите. Купете матрак, за предпочитане ортопедичен. Според Фън Шуй и други практики трябва да спите изключително на голямо легло с масивна табла. Сложете го далеч от стената, за да може жизнената енергия Чи спокойно да циркулира и да работи във ваша полза. Доброто място за спане не само ви осигурява комфортен сън, но и привлича идеалния партньор.

Стари вещи от миналото

Всички държим на подаръци и спомени от минали връзки като скъпоценни артефакти. Тези училищни картички от любими хора или любовни писма от бивш може да изглеждат като великолепни сувенири, които излъчват приятни спомени и чувство на носталгия, но те всъщност са прикрити крадци на щастие. Време е да прогоните призраците от минали връзки и да освободите място за разцъфтяване на нова голяма любов.

Празни и стари портфейли

Портфейлът може да привлече пари. Въпреки това, той трябва да се използва от вас по предназначение. Ако портфейлът ви е празен, време е да промените това. Скъсаните портфейли, в които съхранявате възпоменателни билети и различни боклуци, само ще влошат финансовото ви състояние - извадете ги от апартамента и чантата си.

Счупени огледала

Отдавна е известно, че счупените огледала трябва да се изхвърлят възможно най-скоро. Смята се, че жена, която види отражението си върху напуканата му повърхност, рискува да загуби красотата си и да остане сама завинаги. Счупеното огледало носи нещастие в къщата, разрушава мечтите и предотвратява появата на любов. Предмети в дома, които носят щастие

Остри ъгли на мебелите

Острите ъгли на вашите мебели могат да се превърнат в пречка за щастието, причинявайки неочаквани неприятни инциденти, лошо настроение и благополучие. Освен това се смята, че острите ъгли в къщата неизбежно привличат самотата.

Счупени неща

Счупените предмети са черна дупка за положителна енергия. Те символизират недовършен бизнес и негативност. Независимо дали става въпрос за спукана ваза или счупен сешоар, тези неща крадат щастието на своите собственици. Изхвърлете или поправете тези елементи. Ще се изненадате колко бързо късметът, перспективите и новите възможности ще дойдат в дома ви.

Изкуствени цветя

Неживите растения не могат да напълнят гнездото ви с положителна енергия. Носят застой и забрава. Тяхната мухлясала енергия пречи на естествения поток от позитивност в дома. Освен това не трябва да носите цветя, които стоят дълго време в апартамента на някой друг. Това ще навреди на финансовото ви благополучие и ще намали притока на пари в живота ви. Заменете изкуствените цветя с истински – красотата им ще вдъхне нова енергия на пространството, а с тях ще цъфтят щастие и благополучие в живота, пише Actualno.com

ключови думи:
поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май