Войни, покушения и зарази закодирани в Библията

Войни, покушения и зарази закодирани в Библията

последните години много хора започнаха да се интересуват активно от Библията. Те се опитват да намерят отговори на онези въпроси, които ги интересуват от дълго време, за да получат някаква мъдрост. Струва си да се отбележи, че много експерти и тълкуватели на древните свети книги са сигурни, че всъщност в Свещеното писание са скрити множество пророчества относно това какви точно събития ще се случат на нашата планета в продължение на няколко хилядолетия. Това наскоро съобщи и агенция РБК Украйна, цитирайки изказването на американския математик Майкъл Дрознин пред "Дискавъри".

 Джон Кенеди със съпругата си Джаки Кенеди

Джон и Джаки Кенеди

Майкъл Дрознин говори за факта, че наистина има "код" в Библията, за пандемии и покушения. Това дава възможност днес да се предвидят доста събития, случили се след известно време в съответствие с прогнозите. Този "код" е открит за първи път от израелския математик Иля Рипс. Именно той се смята за един от най-изтъкнатите специалисти в света, който е добре запознат с Теорията на групите. Майкъл Дрознин от своя страна отбелязва факта, че работата на Рипс е многократно потвърждавана от популярни учени, работещи в Харвард и Йейлския университет.

 Тълкуватели чакат Апокалипсиса всеки момент, но само Бог знае деня и часа му

Тълкуватели чакат Апокалипсиса всеки момент, но само Бог знае деня и часа му

Пред "Дискавъри" Дрозни още твърди, че Старият и Новият завет са криптирали Свише множество събития, които пророчески разказват за убийството на израелския премиер Ицхак Рабин (4.11.1995), за покушението на президента на САЩ Джон Кенеди (22.11.1963), както и на президента на Египет Ануар Садат (6.10.1981). Имало дори пророчества и за бъдеща нова световна война. Това е само малка част от скритите прогнози, които вече се сбъднаха. Тези, които са на същото мнение като Дрознин, казват, че в Библията може да се намери информация за пандемията на коронавирус и дори, че разпространението на вируса наистина е започнало в Ухан.

 Появилите се в Мъртво море риби бяха третият знак за настъпването на Апокалипсиса.

Появилите се в Мъртво море риби са смятани за третият знак за настъпването на Апокалипсиса

Множество учени от цял свят са се опитвали да дешифрират Библията в продължение на много векове. Исак Нютон се опита да разбере какво е бъдещето на човечеството, като, за разлика от мнозина, той е имал религиозно образование. Има сведения, че писанието съдържа "датата на началото на Третата световна война", която ще причини смъртта на цялото човечество. Официалната наука все още не е потвърдила работата на математика, защото никой не знае точната възраст на старите ръкописи, достигнали до нашето време.

Няма единен текст на Стария завет. Когато ръкописът се възпроизвежда, текстът на книгата започва да "диша". Това причинява промяна в граматическите форми, много букви могат да бъдат пропуснати. Ако използвате модерен въведен текст за работа и избирате отделни букви от него с определена честота, тогава това, което се получава, може да звучи наистина пророчески. Но не всеки криптолог вярва в такова нещо.

Поличбите зачестиха

Тълкуватели на свещени текстове твърдят, че през последните 5 години са се сбъднали три от предсказанията за края на света, направени от еврейските пророци. През септември 2018 г. в Израел се роди червено женско теле, което символизира предстоящото Божествено прочистване на нашия свят. В началото на октомври известният фотограф Ноам Бедейн публикува сензационни снимки, доказващи присъствието на живи риби във водите на Мъртво море, което не се е случвало от хилядолетия. А месец по-късно туристите с изненада забелязаха змия на Стената на плача, която дебне да улови гълъб. Всички тези събития са подобни на поличбите на Апокалипсиса, описани в Тора, които дават възможност на различни мистици и конспиролози да говорят за наближаването на Съдния ден. Снегът, покрил през 2021 г. Египетските пирамиди, също се сочи като поличба. Но както и свети отци са припомняли, денят и часът на Съдния ден е известен само на Бога и на никой друг.

Източчник: Телеграф

ключови думи:
апокалипсис Библия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април