На добър час, Fit&Well!

Най-доброто тепърва предстои
На добър час, Fit&Well!

Днес е последният ми работен ден в сайта, който аз и вие обичаме. Реших, че е редно да ви пиша една прощална статия, защото може би ви харесвам, а и за да не се чудите защо вече не ме срещате като автор на материали тук.

Както добре знаете, вие – читателите и ние – пишещите, сме взаимно свързани. Черпим сили и вдъхновение един от друг и заедно формираме ценностите, които ни правят достойни човешки същества.

Пожелавам ви винаги да търсите в нашия сайт нещата, които ви правят по-добри, по-силни, по-умни, по-красиви, по-качествени хора. Ние винаги сме се опитвали да ви даваме насоки за постигането на тези и други хубави цели.

Моите колеги ще продължат да го правят. Важното е да знаят, че има към кого да адресират посланията си. Идеята на въпросните послания пък е да ви помогнат да промените живота си в положителна насока.

Но все пак, с или без наша помощ, никога не спирайте да желаете промените, които са за добро и не спирайте да се развивате. Радвайте се от сърце, обичайте се, бъдете здрави! До скоро!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Руслана Русева | 06.02.2013 | 15:23
    И аз ви обичам, прекрасни!
  • 1
    от Kaka Noq | 06.02.2013 | 14:43
    Руслана, обичаме те! :*

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври