Как да си консервираме лято?

Е, не в буркан... А в любими сладки моменти
Как да си консервираме лято?

"Отива си лятото, идва есента..." звучи в съзнанието ни всяка година по същото време - с преполовяването на септември.

Горещите дни са на път да ни се изплъзнат между пръстите и ние с нищо не можем да ги спрем. Но това не означава, че няма да опитаме :)

Ако и вие си падате по летните фиести, късите роклички, джапанките и фрапето, тържествувайте! Предлагаме технология, чрез която да си консервирате цветния сезон. Или поне няколко свежи момента от него. Ето как: 

Зеленина вкъщи

Дори и да имате растения у дома, винаги може да са повече или на нови места.

В някоя съботна сутрин обиколете магазините за цветя и се върнете вкъщи с всякакви дребни, шарени цветя. Подредете ги на подходящо място в кухнята или спалнята и веднага ще забележите промяната. Домът ви ще грейне от свежест и добро настроение.

Глътка лято

Няма нищо по-охлаждащо и вкусно от комбинацията мента, канела, лимон и мед.

Сварете ментов чай, изсипете го във висока кана и го оставете да се изстуди в хладилника (за час или два). Накъсайте листенца прясна мента и я добавете към отварата. Капнете 2-3 лъжици мед, а накрая завършете с няколко резена лимон и канелени пръчици.

И разбира се, отдайте се на прохладнолетните аромати и вкус.

Сладки моменти

Парче леденостудена диня, любимо четиво и слънчев отдих на терасата. Това винаги върши чудеса.

Може да създадете перфектната атмосфера за почивка и като нежно поглезите обонянието си. За целта, нотките на ванилия и мускус ще ви отпуснат и несъмено ще ви накарат да се размечтаете за ваканция. Напръскайте спалното бельо с тези благоухания и се гушнете под завивките с половинката си. Пренесете се на някое тропическо местенце и се забавлявайте.

Ефирност

Поредният трик, който ще ви помогне да си запазите още един приятен спомен от лятото, е ориентиран по-скоро към женската част.

Момичета, направете си секси подарък, като се сдобиете с ефирно, цветно бельо от естествени материи. Бикините, които елегантно нашепват за лукс, наистина подлудяват мъжете... Май е време за шопинг!

Убедени сме, че има още стотици начини за консервиране на лято. Доверете се на въображението си, а след това ни ги споделете :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май