7 сигнала, че той няма да ти изневери

7 сигнала, че той няма да ти изневери

1. Не е егоист Изневерите често се свързват с егоизма и неспособността на човек да мисли за нуждите и чувствата на човека до себе си. Ако той прави закуска и за теб, ако се обажда да пита дали има нужда да напазарува, ако те пита дали искаш да те вземе с колата от работа... всички тези сигнали са добър знак.

2. Знаеш за всичко, което се случва в живота му Или иначе казано, няма "бели петна" от ежедневието му, в които не знаеш нито къде е бил, нито какво е правил. Мъжът, който не крие нищо, споделя деня си от сутринта до вечерта.

1910190

3. Съди по миналите му връзки Всеки мъж си казва всичко още в началото на една връзка, когато дори не знае дали ще стане сериозна. Ако в началото той ви е споделял, че е изневерявал на всичките си бивши, може би трябва да се запитате дали няма да постъпи така и с вас.

4. Имате добър сексуален живот Какво повече му трябва на един мъж, когато до себе си има жена, с която и любовта върви, и сексът също?

5. Романтични сте Един мъж, както и жената, има нужда и от романтика, освен от секс. Мъжете също имат нуждата да бъдат обичани и обгрижвани, макар и да показват, че са над тези неща. Когато не позволявате и на романтиката да изчезне, той усеща това и е благодарен.

1910189

6. Няма комплекси Когато един мъж е комплексиран относно външния си вид, положението си в обществото и пр., означава, че може да потърси одобрение в някой друг. Това важи с пълна сила, особено когато не намира подкрепа в човека до себе си.

7. Зает е Когато един мъж е зает и не е безделник, шансовете да му хрумне да изневерява просто така, са много малки. Мъжете с много ангажименти нямат време за това. Не виждат и смисъл.


ключови думи:
изневяра никога

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември