Пробвай всичко! Във фитнеса

И открий онази активност, за която ще се ожениш :)
Пробвай всичко! Във фитнеса

Тичане. Пилатес. Кросфит. Йога. Баскетбол. Футбол. Танци! 

Мда. Физическите активности, на които можеш да се посветиш, са безброй и от ден на ден стават все повече. Познай: това е прекрасно, късметлия си :) Така че въобще не се чуди – ако класът/програмата, които посещаваш в момента, не ти допадат (ама ходиш, щото другите го правят), веднага се запиши на нещо друго.

Но не си задавай много-много въпроси предварително, молим те. "Достатъчно висок ли съм за това?" "Ще ми стигне ли гъвкавостта?" "Ще науча ли стъпките?". "Ще мога ли да вдигна тая тежест изобщо". Бля-бля-бля-бля!

Ще разбереш какво можеш в деня, в който го направиш. Направи го! Нещо повече: опитвай редовно и смело, без страх от разочарования. Утешително или не, в някои отношения фитнесът адски прилича на любовта – никога не трябва да спираш да ги търсиш. А когато ги намериш, те трябва да те правят щастлив, здрав и красив :)

Ако те радват непрекъснато и постоянно, независимо от всички трудности, които ги съпътстват, значи си успял да откриеш правилната за теб - и любов, и тренировка. Чувствай се горд и обичай това, което правиш.

Междувременно, можеш да дойдеш във фен-страницата ни във фейсбук и да ни разкажеш собствената си фитнес (може и любовна – ще те изслушаме) история. Как започна всичко и какви са резултатите днес?

Очакваме те, ей, да знаеш!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари