В добра форма за сватбата

Със съветите на Трейси Андерсън
В добра форма за сватбата

Браво, момичета! Срещнахте принца на мечтите си и той бе достатъчно смел, за да поиска ръката ви. Желаем ви много щастие и тонове красиви и вдъхновяващи емоции с любимия човек.

А, за да сме сигурни, че няма да пропуснете да ни поканите на сватбата, ще побързаме да ви дадем няколко съвета за това как да влезете в добра физическа форма за предстоящото важно събитие в живота ви.

Е, добре, де. Всъщност, въпросните препоръки не са наши. Взехме ги назаем от Трейси Андерсън, която е популярен американски фитнес експерт. С русокоската са спортували куп звезди, между които Мадона, Гуинет Полтроу, Кортни Кокс и редица други.

Към настоящия момент, Трейси е бременна с второто си дете и продължава да спортува активно, като, едновременно с това, спазва доста стриктен хранителен режим. А преди известно време на пазара се появи най-новото ѝ DVD с мини тренировъчна програма за батут, която, струва ни се, обещава да бъде интересна.

Припомняме ви, че Андерсън е бивша танцьорка и е почитател на многото повторения с малки тежести. Освен това, симпатягата има строга концепция по отношение на разнообразието в спортната подготовка. На мнение е, че, за да е полезен един комплекс от упражнения, той трябва да се обновява на всеки 10 дни.

Та, ето какви са основните ѝ препоръки към бъдещите булки:

Колкото по-рано, толкова по-добре

Не чакайте до последната минута, за да влезете във форма, предупреждава Трейси. Самата тя настръхва, когато някоя мадама дойде при нея с молбата да преобрази фигурата ѝ на мига заради предстояща венчавка. Андерсън напомня, че в процеса по отслабване, за съжаление, не стават чудеса.

И препоръчва да си спретнете план за действие много преди голямото събитие. Съобразявайки се с нуждите и спецификите на тялото си, изберете подходяща физическа активност и хранителен режим, за които сте сигурни, че ще ви свършат работа. Ако се съмнявате, че взимате правилното решение, посъветвайте се със специалист.

Диетата

Tracy Anderson/ FacebookВ никакъв случай не залагайте на супер ограничаваща хранителна програма, съветва блондинката. Не искате да изглеждате като скелети пред олтара, нали? В този ред на мисли, идеята не е да гладувате. Вместо това, намалете приема на твърде мазните и преработени храни. Заложете на продукти, богати на протеин – чисто месо, риба и прочее вкусотии. Вкарайте в менюто си също и повече зеленолистни зеленчуци и овкусявайте салатите си само с лимон или с оризов оцет.

Тренировката

Чудесно е, че си наложихте правила в храненето. Но те не стигат.

За да изглеждате наистина добре в Големия ден, ще трябва да поспортувате повечко. Иначе казано, да заложите на тренировки, които ще ви поизпотят. Трейси не предлага специална тренировъчна програма за булки, а, вместо това, напомня да се съобразите със собствената си физическа подготовка. 

Е, стига толкова със звездните съвети. Нашите препоръки са простички: не хвърляйте прекалено много нерви в организацията на сватбата. Защото стресът не е приятел нито на фигурата ви, нито на здравето. Бъдете спокойни, запазете усещането за щастие в сърцето си и, уверяваме ви, ще очаровате всички с прекрасното си излъчване =)

Честито! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май