Тази тренировка ще ви помогне да изгорите 1000 калории

Тази тренировка ще ви помогне да изгорите 1000 калории

Искате ли да смените тренировката си? Ако искате тя да е ефективна и бързо да постигнете мечтаните резултати, тази тренировка е за вас.

Тя е изготвена от колегите от списание "Физиотерапия"  и ще ви помогне да изгорите невероятните 1000 калории. Също така тя се прави бързо и не ви е нужно да ходите във фитнес, можете да я направите в хола ви.

1. Подскоци. Преди да започнете с подскоците загрейте добре, за да избегнете контузия. След това застанете прави и започнете да скачате, като ръцете ви отиват на горе, а краката ви на страни и докато се приземите отново ги събирате. Това упражнение ще натовари дупето, прасците ви, бедрата ви и кръста. Направете 3 серии по 50 подскока от това упражнение.
433274c7-a6ce-a1a2-fe53-9d42ca3dc6a3


2. Подскок-лицева опора. Това упражнение ще натовари всеки един мускул в тялото ви. Започвате прави, след това клякате, после падате до лицева опора, правите я, след това отново клякате, изправяте се и подскачате на горе. Това е 1 повторение. Направете 3 серии от по 20 подскока.


1355038phisioteraphy,com
3. Коремна преса. Легнете на дюшека по гръб, като ръцете ви са изпънати зад главата, а краката са изпънати и прави напред. След това вдигнете ръцете и краката си, докато не се доближат над вас и ги върнете. Това е 1 повторение. Направете 3 серии от по 30 повторения.
1355039phisioteraphy,com
Ако успеете да направите посочените повторения, ще успеете да изгорите 1000 калории, което ще ви помогне в борбата с наднорменото телго. Също тези упражнения ще ви помогнат да стегнете мускулатурата си.

Вижте още: 7-минутна тренировка за добра кондиция.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май