Тежкарските прибори

С които ядете и отслабвате
Тежкарските прибори

Чували сте, че мускулна маса се прави на маса и силно вярвате в тази максима. Това, което не сте чували обаче, е, че на маса може и да се отслабва.

Това става с помощта на три дъмбелоподобни прибора, предназначени за хората, които за нищо на света не биха се ограничили в храненето, за да се избавят от излишните подкожни мазнини. Става дума за нож и вилица от по 1 кг и десертна лъжичка, която е два пъти по-тежка от тях. Последното вероятно се дължи на факта, че в десертите обикновено се съдържат най-много безсмислени калории и е редно да работим два пъти по-усилено, за да компенсираме.

Всъщност, убедени сме, че производителите на този комплект The Cheeky се шегуват, защото вероятността да отслабнете в резултат от употребата му е микроскопично малка. Единственото, което ще се стопи, и то със 101% сигурност, е портфейлът ви. Цената на целия сет е внушителните 160 щатски долара, лъжичката се продава отделно за 70, а за нож + вилица ще ви се наложи да си приготвите 120. Поръчката може да бъде осъществена директно на страницата на продукта, а от The Cheeky обещават, че доставката ще бъде наистина скъпа и ще отнеме хилядолетия.

От друга страна, щом човек може да даде 200 лв за маратонки, които тонизират, защо пък да не си купи 4 килограма скъпо желязо, с което да си пъха храна в устата с надеждата, че ще отслабне.

The Cheeky

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май