Какво в нас привлича мъжете?

Какво в нас привлича мъжете?

1786586

1. Увереност в себе си Това е ключов показател. Залогът за успех тук е уверената походка, високо вдигнатата глава, откритият поглед и доброжелателната усмивка. Увереността в себе си е сериозна основа за благополучен живот. Успехът, способността да постигнеш желаното също носи сексапил.

2. Амбициозност Амбициите помагат на хората да се стремят към целта, да се движат напред, те насочват в живота. Амбициите са сексуални, защото позволяват на целеустремения мъж да намери своята целеустремена партньорка, с която ще завоюва света.

3 Страст към живота Това е страст към другия човек. Страст към интересите, занятията, изкуството, музиката – към всичко, което води до движение нататък. Не е ли сексуално да гледаш жената, погълната от любимото си занимание, която всеотдайно си върши работата?


4. Добротата Добротата към другия е много рядко явление в нашето общество – за съжаление. Способността да зарежеш задачите си и да загубиш време, за да поговориш с някого, да изразиш съчувствие на друг човек – всичко това показва сърдечността на жената. Това е същата онази нейна "дълбочина", която не може никога да бъде заменена дори от най-красивата външност.

5. Елегантност Елегантността няма нищо общо с цената на вашето облекло. Тук всичко е свързано с благородството, с което вървите в живота, и с това как уважавате обкръжаващите ви хора. Не е важно каква кола карате, в кой квартал живеете, каква марки дрехи носите. Ако демонстрирате лошо отношение към другите хора, никакъв Майбах няма да ви помогне. 6. Интелект Не може да се отрече, че в човека ни привлича неговата външност. От пръв поглед е сложно да видиш личността, докато красавецът или красавицата се набиват веднага на очи. Много връзки започват именно с физическата привлекателност. Но колко дълго продължават тези отношения? Завладяващата страст дава място само за физическите контакти, но не и за споделянията и разговорите.

Но върху взаимната страст не може да се градят истинските отношения, които да продължат с години. В крайна сметка истинската привлекателност е в интелекта и способността да се обсъждат съществени теми.   Няма нищо лошо да цените външността на вашия партньор. Но физическата привлекателност не може да бъде единственият фактор, който задържа двама души. Много бързо тази връзка отслабва, разпада се. Огънят гори силно, но бързо изгаря. Не трябва да играете джакпот с генетичната лотария, за да бъдете сексуален/лна. Не знаем предварително какви карти ни е раздала съдбата, но може сами да решим как да ги разиграем. Така че залагайте на сексапила с акъл.

БГНЕС


ключови думи:
мъж привлича

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли