Мръсен, гаден ден!

Избягайте му
Мръсен, гаден ден!

Неотдавна столичани се наляха обратно в столицата и всичко стана с една гигаидея по-тясно и задръстено. Вече паднаха първите есенни дъждове, а времето тепърва ще ни покаже на какъв студ е способно. Предстоят и неколкократни изненади от страна на снега.

Много бизнеси подновяват работата на бързи обороти, нещата започват да се вършат с много по-голяма спешност, целите отново са високи и очевидно бюджетът за следващата година няма да се изготви сам.

С всичко това се опитвам да ви подготвя психически за все по-голямата вероятност от настъпването на "онези" дни. Знаете ги, това са дните, в които ви се иска да не сте се събуждали, да не сте се раждали дори. Дните, от които искате да избягате с писъци, но не можете, защото сте отговорна личност, защото изплащате кредит, защото издържате домакинство...

Дали поради тази причина или просто понеже на природата така й е хрумнало, човешките създания сме оборудвани с въображение. Нагледен пример за употребата му дава английският фрийрънър Джеймс Харис. И не, стилът му неслучайно ви изглежда познат. Същият е добър приятел с моя любим нечовек Деймиън Уолтърс, който е и режисьор на настоящия инструктаж за бягство от реалността:

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 28.09.2012 | 09:10
    Понякога, когато имам гаден ден, само се моля да се прибера и да не ме занимава никой, постоянно повтаряйки си, че само защото един ден е бил скапан, не означава, че целия живот е такъв!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май