5 йога пози за намаляване на стреса

5 йога пози за намаляване на стреса

Най-важното

Ако сте стресирани и се чудите как да намалите неприятния стрес, можете да го направите с йогата. Тези упражнения ще ви помогнат да намалите стреса в тялото ви и ще ви помогнат да го заздравите.

Колене до гърдите. Легнете по гръб и си допрете коленете до гърдите, като ги натискате с ръце. Дишайте дълбоко през цялото време и стойте така за 40 секунди.
1361391fitbie.com
Завъртане на тялото. Легнете по гръб и левия ви крак трябва да е изпънат напред а десния да го пресича перпендикулярно. Главата ви трябва да гледа на дясно. Задръжте позата 40 секунди и след това сменете краката.
1361390fitbie.com
Крака до стената. Легнете до стената и си вдигнете краката на нея, като ъгълът, който сключват краката ви и тялото ви е прав. Задръжте тази позиция минимум 1 минута.
1361393fitbie.com


Полегнал гълъб. Легнете по гръб и десния ви крак трябва да е до гърдите ви, като си помагате с ръцете а левия ви крака трябва да е подпрян на него, както е показано на снимката. Трябва да стоите 3 минути на всяка страна.
1361392fitbie.com
Куче. Застанете в поза за лицева опора, но кръста ви трябва да е по високо. Позата трябва да е както е показано на снимката и тялото ви трябва да прави латинската буква V. Задръжте за 1 минута.

1361389fitbie.com

Вижте още: 3 йога пози, които са добри за бегачите.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април