Ягоди от сутрин до вечер

За закуска, обяд и вечеря
Ягоди от сутрин до вечер

О, да! Точно така. Вкусният плод може да бъде инкорпориран в дневното ви меню по безброй много начини. С други думи, ако ви е омръзнало да го похапвате в натуралния му вид, нека ви дадем набързо няколко доста интересни ам-ам предложения:

За закуска, например, се насладете на ето тази невероятна ягодова фантазия, специално приготвена за вас от Петя ;) Освен, че е хипер вкусен, въпросният кулинарен шедьовър ще ви зареди с енергия и ще ви снабди с прилична доза витамини и минерали.

Ако искате обаче нещо по-софистицирано за закуска, съветът ни е да пробвате ягодовите брускети на Мирелка. Приготвянето им ще ви отнеме малко повече време, ама си заслужава усилията!

По-нататък, за обяд, може да си спретнете обикновена зелена салата, но да ѝ прибавите няколко ягодки, нарязани на филийки. Полученото сладко-солено съчетание ще ви хареса, гаранция. Междувременно, пъхнете няколко нарязани червени госпожици и в обедния си сандвич със сирене.

За вечеря може да си направите ягодова пица. Малко преди да завърши процеса по печенето ѝ, просто я гарнирайте със свежи ягоди. Какво ще се получи? Ами, проверете сами!

И накрая, ако сте фенове на смелите кулинарни експерименти, пригответе си маки суши с плънка от ягоди, вместо от сьомга :)

Ми, това са нашите ягодови предложения, дайте насам вашите :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април