Най-доброто упражнение за бицепс

Най-доброто упражнение за бицепс

Най-важното

Още по темата

Ако искате да направите перфектните ръце, това упражнение е идеалното за вас. То е препоръчано от американския съвет за фитнес, благодарение на изследване на университета в Уисконсин. В изследването са участвали 16 мъже и жени, които правят 8 упражнения за бицепс. На края на изследването, учените са подбрали най-добрите упражнения за бицепс.

Според изследването, най-доброто упражнение за бицепс е с дъмбел. За целта сядате и си подпирате ръката на бедрото. Вземате дъмбел и както ви е изпъната ръката и дъмбела е до земята, сгъвате ръката и добличавате дъмбела до гърдите си. Ето как се прави упражнението:

Това упражнение изолира натоварването само върху бицепса, обяснява водещият на това изследване Джон Покари. Другата част на ръката не се натоварва при това упражнение. Въпреки че това упражнение изолира натоварването само върху бицепса и го тренира най-добре, ако правите само това упражнение няма да успеете. Но то трябва да присъства във всяка тренировка за бицепс, която правите.

Вижте още: Лесен начин да увеличите ръцете си.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май