Лифтинг диета за лице – 2

Нахранете кожата си със сьомга
Лифтинг диета за лице – 2

Лифтингът на лицето ви помага да изглеждате с няколко години по-млади и доста по-свежи. Преди да решите да се подлагате на операция обаче, защо не опитате да подобрите еластичността на кожата си без хирургическа намеса?

Редица дерматолози и диетолози са на мнение, че с подходящ хранителен режим удължавате значително живота на колагена, като тук няма нужда от възстановителен период или нещо подобно.

За това нека ви запознаем с още един много добър "килър" на бръчки:

Сьомгата

Какво да кажем?! Безспорните качества на този вид риба са неизброими. Славата си на супер храна обаче тя дължи най-вече на запасите от омега-3 мазнини, каквито има в изобилие.

Вече ви обяснихме, че като цяло тлъстите риби ви "съдействат", за да поддържате здраво и силно сърце, но това, както може да се досетите, не е всичко.

Според американския дерматолог Николас Перикон консумацията на тлъсти риби ви помога да контролирате възпълителните процеси в кожата.

Перикон е убеден, че именно тези процеси, които не са видими за окото, са причина за бавната смърт на колагена. Така че, когато хапвате сьомга, със сигурност се грижите и за последния.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май