Известните започнаха да спортуват. А вие?

Някои посрещнаха новата година с нови маратонки, а други - с участие в маратон ;)
Известните започнаха да спортуват. А вие?

Може ли да повярвате, че почти преполовихме първия месец от 2012? Не знаем за вас, но ние все още празнуваме активно и сякаш оставихме спортната инициативност на заден план.

Обаче докато отлагаме малките си фитнес решения за после, голяма част от популярните личности вече започнаха да тренират усилено. По принцип не ни е фикс идея да им подражаваме непрекъснато, но и този път личният им пример ни подейства вдъхновяващо.

Така че от утре вече нищо не може да ни спре да се развихрим в интензивна сесия. Вижте все пак кои са персоните, които тази сутрин ни мотивираха да се размърдаме:

Рийз Уидърспун

Преди броени дни сладката актриса бе засечена да излиза от фитнес клуб, придружена от свои приятели. Облечена в черен клин и с нови синьо-бели маратонки, Рийз изглежда напълно готова да поддържа отлична фигура и тази година.

Припомняме ви, че блондинката е абсолютен фен на йога и най-вече на онази разновидност на практиката, при която различните асани се изпълняват под звуците на хип-хоп музика. Предполагаме, че папараците са я хванали да напуска залата точно след подобна сесия. Освен хип-хоп йога обаче, мис Уидърспун редовно прави джогинг.

justjared

Джулиан Мур

Любимата спортна дейност на красивата Джулиан е тичането на открито, което тя практикува редовно, даже и през зимата. Екипирана с шапка, ръкавици и шал, мадамата стартира своята джогинг тренировка директно след празниците, без да губи време в хамлетовски питания, подобно на нас. А задължителен партньор в сесията й е умният й музикален плейър, който й пуска само хубава и мотивираща музика.

Итън Зон

Бившият футболист и победител в американското реалити предаване "Сървайвър", който преди време заслужено се превърна в наше голямо спортно вдъхновение, се постара да се подготви добре за непълния ежегоден маратон "Уолт Дисни". Последният се проведе този уикенд, в парка Дисниленд в Орландо, щата Флорида.

Итън откри събитието в компанията на красивата си приятелка и показа, че се намира в отлична форма, независимо от сериозното заболяване, с което се бори упорито от няколко години.

Браво, Итън! Продължавай в същия дух, ние сме с теб ;)

Disney Parks Blog

Е, надяваме се, че след тази порция звездна мотивация, всички ще започнем да спортуваме, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 4
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 4
    от Не е посочен | 09.01.2012 | 16:19
    Отговор на коментар #3 от : Супер! И аз преди танцувах латино танци и наистина се чувствах невероятно ;) То си е своеобразна антистрес терапия ;)
  • 3
    от Не е посочен | 09.01.2012 | 16:15
    Отговор на коментар #2 от : Аз съм избрала да ходя на танци. Много добре ми се отразява. Всичките ми приятелки спортуват различни неща. То си е до вътрешно усещане.
  • 2
    от Не е посочен | 09.01.2012 | 16:12
    Отговор на коментар #1 от : хаха, Стели :) Много си права. От друга страна, екипировката наистина играе важна роля в мотивацията за спорт. Убедила съм се, че така :) Ти продължавай да спортуваш и бъди много, ама много здрава!
  • 1
    от Не е посочен | 09.01.2012 | 16:08
    Ако съдите само по това кой ходи със спортен екип, естествено че ще ви се струва, че българките не спортува... Освен ако не сте в Бургас де. Там и на сватба може да се иде с маратонки

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май