Тренировките на Анджелина Джоли

Тренировките на Анджелина Джоли

Най-важното

Време е за поредната звездна тренировка. Този път ще ви представим седмичната диета на едно от най-популярните лица на Холивуд - Анджелина Джоли. Нейната тренировъчна програма е изготвена от един от звездните инструктори - Гънър Петерсън.

Понеделник. Тренировката й в понеделник включва упражнения за крака, ръце, гръб и коремна преса. Тя прави всички упражнения по 15 повторения. Започва със загрявка (15-20 минути кардио) след това прави клекове с дъмбел. Следват напади, странични напади, Лек-преса и обикновени клекове. След това тя прави дърпане за трицепс, упражнения с дъмбел за трицепс и бицепс, бицепс с крив лост. Упражненията й за преса са обикновени коремни преси, странични преси, упражнението, при което се преструвате, че изкачвате планина и високо повдигане на коленете. Тя повтаря тази тренировка 2-3 пъти. Разпускането й се състои в 15-20 минути скачане на въже и 15 минути бягане.

Вторник. Вдигане на дъмбели за гърди от легнало положение, флайс, вдигане на лежанка зад главата за рамо, вдигане на дъмбели над главата  за рамо, вдигане на дъмбели настрани, кофички за трицепс, коремни преси, странични преси, подхвърляне на медицинска топка, дъска (30-60 секунди). Тя прави всяко упражнение по 15 повторения. Тази тренировка също трябва да се направи 2-3 пъти. Загрявката е 30 минути бягане, а разпускането е 15 минути колело.

Сряда. Лек-преса, напади и смяна на краката с подскок, клек на 1 крак, лицеви опори, кобра, странична преса, вдигане на краката за преса, вдигане на ръцете и краката за преса, имитация на колоездене за преса. През този ден се набляга на кардиото и на пресата. Започва се с 40 минути колело и се разпуска с 20 минути крос тренажор.

Четвъртък. Повтаря се тренировката от понеделник, загрявката е 10 минути леко бягане и 10 минути интервално бягане (30 секунди бързо и 60 секунди бавно бягане). За разпускане тя прави 10 минути интервално колоездене по същия модел и 10 минути нормално.

Петък. Повтаря се тренировката от вторник, загрявката е 30 минути бягане, а разпускането е скачане на въже.

Събота. Този ден Анджелина плува 30-40 минути и после практикува йога. Според нея това и помага да отпусне мускулатурата си и да се настрои психически за звездния живот в Холивуд.

Неделя. Почивка.

Вижте още: Тайните на Сара Джесика Паркър.

Вижте тренировките за преса на Нина Добрев.

Вижте диетата на Дженифър Лопес.

Вижте още: Диетата на Мария Менунос.

Вижте  още: Закуските на знаменитостите.

Вижте още: Тайните на Шакира.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май