Антиздравословен пример: Бионсе

Която до края на март иска да свали 20 килограма?!
Антиздравословен пример: Бионсе

Ако все още не сте разбрали, американската изпълнителка Бионсе роди в началото на януари. Ура!

Сладкото й момиченце се казва Блу Айви Картър и, според нас, повече прилича на майка си, отколкото на баща си Джей Зи. Щастливите родители вече успяха да покажат рожбата си на света, като, за целта, създадоха специална он-лайн платформа, на която качиха първите снимки на своето отроче. Пълна идилия!

Но освен към дъщеричката си, днес Бионсе има и друг "сериозен" ангажимент. Според непотвърдени източници, сладураната си е поставила за цел до края на март да отслабне с цели 20 килограма, както и да оформи страхотна фигура.

Ето как възнамерявала да го стори обаче:

Редица медии твърдят, че личният й треньор - Марко Борджес, вече живее в дома й. Всяка сутрин двамата ставали в 5 часа сутринта и се отдавали на двучасова интензивна тренировка, която повтаряли и в края на деня, отново в 5, ама следобед. 

Фитнес програмата на Бионсе пък била тотален микс от кардио + пилатес + плиометрични упражнения + йога + много танци. С две думи – прилично изтощаваща и изпотяваща.

Що се отнася до диетата й, тя включвала шест миниатюрни хранения на ден - най-вече под формата на ястия с високо съдържание на протеин (главно протеинови шейкове, омлети и прочее специалитети). Освен това, красавицата консумирала огромно количество вода с лед, както и парченца ананас.

А близки до певицата твърдят, че вече е постигнала голям прогрес в "мисия отслабване" и изобщо няма намерение да се отказва.

Нашият коментар

justjaredВъпреки че сме големи фенове на спортните мами, които се грижат за фигурата си, смятаме, че Бионсе съвсем не е тръгнала по-правилния път (ако е тръгнала изобщо по него).

Най-малко, смъкването на 20 килограма за толкова кратък период от време ни се струва адски неразумно решение в здравословно отношение. 

Нещо повече, споменатият хранителен режим е изключително оскъден. Убедени сме, че той не само не би й позволил да тренира по описания по-горе начин, но само след няколко дни (и при подобно физическо натоварване) ще изпие всичките й сили и енергия. 

Така че искрено се надяваме новините около любимата ни изпълнителка да се окажат само неверни слухове.

Защото искрено я харесваме и искаме да е здрава и щастлива. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май