Ловци на митове

Разбивайте с нас митове и печелете награди :)
Ловци на митове

Убедени сме, че ви се е случвало да се чудите защо ябълките и морковите са "толкова полезни". Както и да се питате кое упражнение би изсекло коремната ви преса до перфектност и кое движение е по-малко вредно за ставите ви...

Всичко би било много лесно, ако на тези и други подобни въпроси можеше да се отговори с математическа точност. Но това не е възможно поради най-различни причини като на първо място е тази, че... всички сме отделни индивиди :) А липсата на конкретни отговори най-често води до спекулации.

Точно за това ние обявяваме ловния сезон на (не)здравословните митове – всички онези неистини и градски легенди, които витаят в пространството и често заблуждават тези, които просто искат да се грижат за себе си :)

В следващите две седмици смятаме да разбием някои от най-досадните заблуди в областта на храненето, фитнеса и здравето, при това с ваша помощ. Всеки ден ще ловуваме заедно на различни теми, в обсъждането на които ще можете да се включите с коментар/и незабавно. А целта ни е само една - да открием истината :)

Но, почакайте, имa и още! Участието в ловуването не само може да ви помогне да научите нови неща, но може да ви донесе и награди. Всеки ден ще ви подаряваме карта за фитнес или за сауна, а в края на всяка седмица – all inclusive уикенд за двама в популярен зимен курорт.

Но, хайде стига размотаване - откриваме ловния сезон официално! (Ако имаше как да възпроизведем звука на ловния рог, щяхте да го чуете точно сега.) Заповядайте тук, където скоро ще се появи първата тема. А правилата за участие в играта вижте тук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 21.11.2011 | 12:52
    Най-големия мит в храненето - "Месото е вредно" и последващия още по-голям мит- "Вегетарианството е полезно" Местата по света където живеят най-дълго се яде месо и масло.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май